28 mars 2010.

Gårdagen var riktigt bra!

Uppstigning klockan 5! Packade väskan, käkade frukost osv. Vid halv 7 skjutsade mamma ner mig till stan. Träffade resten av folket där nere. Klockan 7 kom bussen och vi började åka mot Grisslehamn. Vi kom fram kvart i 9 så vi fick vänta länge på att båten skulle gå. Resan dit var lång och tråkig, tiden gick hur sakta som helst. Vi käkade och gick ner till tax-freen och handlade lite gott, och bara satt och väntade på att tiden skulle gå. Vi kom fram till Eckerö klockan 12 och då var det bara att sätta sig på bussen igen och åka en halvtimme till hallen. Matchen började klockan 2 mot Mariehamn, matchen var rätt jämn och det blev till slut oavgjort. Skönt med 1 poäng iaf. Kul att så många som 20 supportrar åkte med och hejade.
  Efter matchen skyndade vi oss att duscha och fixa oss. Vi trodde att båten skulle gå klockan 5 svensk tid, men den gick halv 6 fick vi reda på när vi kom fram så vi hade egentligen gott om tid på oss. Så det var bara att vänta igen. Det positiva var väl att vi hann dricka mer, haha. När vi fick gå på båten så gick vi direkt till restaurangen där vi skulle äta smörgåsbord. Det var mycket gott kan jag lova. Jag, Amanda och Frida gick ut på däck och kollade, och det var hur dimmigt som helst så man såg ingenting:P Det blev ett till besök i tax-freen och sen var vi framme. På bussen var det bara att sätta igång med drickandet igen. Jag och Amanda satt och sjöng på bussresan hem. Och så var det några jäkla idioter som sprang framför bussen. Vi kom fram till Enköping vid halv 10. Då fick jag skjuts ner till joar där jag träffade Emelie och co. Vi gick in och hade hur roligt som helst. Vid 1 så drog dom hem så jag träffade Alex och var med henne resten av kvällen. När det stängde så hade jag och Alex sällskap till Fanna, med några stopp på vägen, haha.
Jag kom hem till slut och somnade runt 5. Så jag var vaken i 24 timmar, lite trött man var då:P

21 mars 2010.

Igår så blev det uppstigning innan klockan 9, på en lördag! Inte okej! Käkade frukost och sen gick jag, mamma och pappa och Michael till föreningslokalen där mamma skulle ha sin fest. Vi dukade och fixade allt till festen. Gick sedan hem, duschade och gjorde ordning mig. Vid halv 2 gick jag till Bergvretshallen för att sitta i seketariatet på EHF herrarnas match. Och 10 min innan matchstart så gick inbrottslarmet och det blev helt kolsvart i hallen, kul! EHF förlorade tyvärr matchen så nu är dom tillbaka i div 3 igen. Efter matchen var det bara att gå hem och fixa det sista. Maro och Jenny kom hit vid kvart i 6 och vi fixade klart maten och gick sedan till föreningslokalen. Först blev det välkomstdrink, sen mat och så. Vid halv 9 drog Jenny, och jag & Maro ställde oss i baren. Vi bestämde oss för att gå på joar så vid kvart i 11 fick vi skjuts ner dit. Var rätt mkt folk för att vara helgen innan löning:) Jag träffade Alex där inne som jag inte har träffat på evigheter, så det var kul och träffa henne igen:)
Jag och Maro drog från joar vid halv 2, då vi gick upp till Papillion och träffade Jossan. Stackarn mådde inge bra så vi fick ta hand om henne;P Jag och Jossan delade på en taxi hemaf och jag kom hem vid 3.

Idag så vaknade jag halv 10. Gick upp, duschade och fixade osv. Vid kvart över 2 gick jag till Bergvretshallen och träffade Frida. Vi kollade andra halvlek av div3 damernas match. Kvart över 3 var det derby mellan STIK-FSK herrar, mycket spännande match och FSK lyckades ta 1 poäng, mycket bra:)
Resten av kvällen har jag spenderat framför tvn med datorn i knät. Snart blir det läggdags tror jag, för imorgon blir det jobb 11-20.15.




19 mars 2010.

Ge mig sommar tack!


La musica.



15 mars 2010.

I lördags så fick jag skjuts ner till idrottshuset vid halv 1. Gick in och pratade lite med mamma och sen gick jag till konstgräsplanen där Maro, Jenny och Madde redan var. Strax efter mig kom Jossan också. Vi kollade på ESK-Håbo och det var en bra match. ESK vann med 7-0, haha. Efter matchen så gick jag till idrottshuset igen och väntade på att mamma skulle bli klar. Sen tog vi bussen hem, gick in på ica och köpte lite mellanmål.
  När vi kom hem så käkade jag, fixade mig osv. Madde och Vickan kom och hämtade mig kvart i 7. Vi åkte förbi Natti och hämtade pizza/kebab och åkte sedan hem till Madde. I trappan satt Mikaela och Jessiqa och väntade på oss:P Vi gick in till Madde och käkade, började dricka och lyssna på musik. Maro och Jenny kom efter ett tag också. Klockan 8 kollade vi på melodifestivalen, och min "fiolnisse" var med;D
   Efter melodif. så gick jag, Maro och Jenny ner till joar medan Madde och Vickan gick till Star Lounge. Det var inte så mkt folk på joar men det var skoj ändå.

Igår så blev det uppstigning klockan 10, åt frukost, bytte om och gick ner till idrottshuset vid halv 1. Kollade på lite DM-matcher innan Emelie kom och hämtade mig för att åka till Fjärdhundra. Vi spelade mot Notlob som leder serien och vi trodde att det skulle bli en storförlust men så blev det inte. Vi ledde med 1 boll i halvlek men i andra gjorde dom 5 mål på rad och vi orkade inte komma igen, så det blev förlust med 3 bollar. Det var sista hemmamatchen för säsongen, och sista matchen vi spelar är mot Mariehman. Så den 27 mars åker vi till Åland:D


13 mars 2010.

Idag blir det att gå ner till Korsängen till 1 för att kolla på fotboll med Maro, Madde, Jenny och Jossan:) Sen hem och fixa osv. Och ikväll ska jag hem till Madde P med flickorna för att kolla på melodifestivalen och parteey:)



Ett stort grattis till Ida som fyller 19 idag också:D

10 mars 2010.


7 mars 2010.

Har varit ännu en kanonhelg:)

I fredags blev det jobb 8-17, sen hem och duscha, fixa osv. Fick skjuts hem till Anton vid 8 och jag träffade Elin utanför så gick vi in till han. Det ramlade in massa olika folk under kvällen, vi drack, lyssnade på musik, prat och så. Orkade verkligen inte gå den långa vägen hem mitt i natten så jag, Vickan, Jocke och Jonas stannade kvar hos Anton. Anton och Vickan var så trötta så dom höll på och busa. Anton klädde sig i en kopäls typ och skulle skrämma mig när jag "sov" men det lyckades inte eftersom jag var vaken. Så dom försökte sig på Jocke istället men han sov som en stock, haha.

Vaknade runt 10 dagen efter och alla var sååå pigga, haha. Vid 11 hade vi tänkt gå ner till Fannakrogen och käka men det öppnade 11, så då gick jag hem istället.
  Kom hem vid halv 12 och då var det bara att ta bort sminket, byta om, packa väskan och sen åka ner till idrottshuset och lämna mina gamla matchkläder, titta lite match, mamma fixa saker på kansliet och sen skjutsade hon mig till OK där vi hade samling till match. Vi hade bara en avbytare på matchen men det gick skitbra iaf. Vi vann med 28-12 och vi släppte in första målet efter 12 minuter så det var riktigt bra:) Efter matchen var det bara att skynda sig hem, fixa smink och hår.

Jag fick skjuts till Maria där redan Maro, Madde och Jossan var. Vi sjöng singstar och drack och hade skoj. Vid 9 kom Jossans mamma och hämtade oss och skjutsade ut oss till Fanny och Erikas 20-årsfest. På festen var det hur roligt som helst! Vid halv 2 delade jag, Maro och Maria taxi med massa andra männsikor och vi blev avsläppta på stan. Vi gick till Papillon och käkade kebab. Jossan, Felix, Raja och Robin kom dit och käkade också och gjorde oss sällskap. Maria är för rolig asså;D Vi satt där i ett par timmar och pratade och skrattade. Vid halv 4 skulle vi ta taxi hem men det slutade med att jag, Maro, Jossan, Felix och Raja följde med Maria hem till henne istället och sjöng singstar;P Jag, Maro och Jossan delade på en taxi hem sen och kom hem runt 5.

Idag vaknade jag 1 av att Maro ringde så jag bytte om, fixade och sedan fick jag skjuts ner till Wickmans. Träffade Maro och Maria där så gick vi in och käkade sallad. Gick sedan hem till Maro och ritade, haha, spelade memory och drack cola. Maria var tvungen att dra vid 5 så jag och Maro satte oss vid datan och garvade som bara den. Vid kvart i 7 gick jag och Maro till coop och handlade och sen gick jag hem.


5 mars 2010.

Nu är jobbveckan slut och jag har bara det roliga kvar. Ikväll blir det inflyttningsfest/23-års fest.
Imorrn blir det handbollsmatch och sen 20års fest för dom här flickorna.


3 mars 2010.

Bilder från helgen:












RSS 2.0