31 januari 2010.

Helgen har varit riktigt bra måste jag säga.

I fredags eftermiddag blev det en tripp på stan med Maro. Sedan blev det hem och duscha, fixa och äta. Vid halv 8 kom Emelie och Viktoria hit. Vi började dricka lite och spelade ölspel, haha. Lite senare kom Maria och till sist kom Jenny och Maro. Vi sjöng lite singstar och så. Vid kvart över 12 gick jag, Emelie, Jenny och Maria ner till joar. Men Emelie följde aldrig med in så:P Vi fick värsta chocken när vi kom dit, det var kö! Haha, det brukar det ju aldrig vara. Vi stod i kön i typ en halvtimme och när vi kom in så var det hur mycket folk som helst där, Riktigt najs;D Jag och Jenny drog hem vid kvart i 3 typ.

I lördags blev det uppstigning klockan 9. Åt frukost, bytte om, packade osv. Jag och mamma åkte ut till Fjärdhundra kvart i 11 för samling till match klockan 11. Matchen skulle ha startat 12 men motståndarna kom aldrig. Det hade hänt en olycka på vägen så dom kom inte förbi. Men dom kom till 5 i halv 1 iaf, så matchen startade halv 1. Min första match med Fjärdhundra;D Men det gick inte så bra, blev tyvärr förlust.
  På kvällen kom Jenny hit och vi började dricka lite, haha. Gick ner till joar vid kvart i 11 och där var det inte så mkt folk. Men sen vid halv 1-1 kom det massa folk. Och det var riktigt skoj den här kvällen med;D

Idag blev det uppstigning halv 10, käka frukost och så. Halv 12 var det samling vid OK för att åka till Hallstavik och spela handboll. Herrlaget spelade också där så vi åkte buss tillsammans med dom. Halv 3 spelade herrarna mot Hallsta och dom vann. Klockan 4 var det dags för oss att spela och det gick väl inte så jättebra, haha. Kom hem till stan igen vid 7. Och sen dess har jag ätit, och bara suttit här. Och strax ska jag gå och sova, ska upp klockan 7 imorrn:O haha.

27 januari 2010.

My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride
 
If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life 

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day 

If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side 

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday? 
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day


23 januari 2010.

Veckan har mest bestått av träningar och packning. Har nu 14 packade banankartonger i mitt rum, snart är det dags:D

Har verkligen inte orkat gjort nånting igår och idag, så har bara varit hemma och tagit det lugnt:)

Ska skriva på övergångspapprerna imorgon så snart är jag spelklar och får spela matcher, mycket skoj:D


20 januari 2010.

Snart är det dags för återträff med SPID3, dvs den 6:e februari. Det gillas MYCKET!Bjuder på några SPID3 låtar ;)


17 januari 2010.

I fredags blev det mat på vita elefanten med tjejerna, sedan hem till mig och sjöng singstar, drack lite och så. Vi skulle egentligen åkt till Västerås men vi bestämde oss för att gå på joar istället. Vissa gick ner innan 11 men jag, Maro, Jenny och Alex gick ner vid 12 typ. Där inne var det kanske inte det roligaste menmen.

Igår så gick jag till Maro vid halv 7, vi gick förbi ica för att köpa en dricka och sedan träffade vi Jenny. Vi gick vidare till Kalle där han hade födelsedagsfest, smockat med folk var det där. Vid halv 11 så gick vi ner till joar och var där till 3. Var mycket bättre än fredagen:P

Bilder från i fredags:


14 januari 2010.

DET ÄR INGEN VANLIG DAG! FÖR DET ÄR MAROS FÖDELSEDAG! HURRA! HURRA! HURRA!

GRATTIS MARO PÅ 20-ÅRSDAGEN! :D <3
Ett stort grattis till Linus som också fyller 20 år idag :)

12 januari 2010.

Har tränat fotboll nu ikväll och jag kan säga att jag nästan är död. Var hur jobbigt som helst:p


11 januari 2010.

Idag har jag och mamma städat och tagit bort alla julsaker. Har även hämtat banankartonger så nu har jag packat 4 stycken, hihi snart är det dags:D


Grattis till Anneli som fyller år idag också ;D


When the stars go blue.9 januari 2010.

Så har ännu en vecka gått och det har inte hänt så mycket. I tisdags var jag med Maro och Jenny, i onsdags var det DM hela dagen och i torsdags var det fotbollsträning.

Igår gick jag till Kamilla vid kvart över 9, var där en stund med henne, Maria, Alex och Amanda. Sjöng lite singstar och så. Vid kvart i 11 så gick vi till joar och där var det verkligen mycket folk. Vi var nyktra men det var riktigt skoj ändå:) Träffade Bella under kvällen så hängde med henne också och vi hade bra utsikt, hihi.

Helgen.

2 januari

Alex kom hit efter jobbet och vi fixade oss och så. Gick sedan och mötte Maro och Jenny och gick till Kalle på en liten förförfest. Vi spelade ölspelet, ja det var väl det enda vi hann med. För vid halv 9 så gick vi alla till Kamilla där det var massa folk. Kamilla hade utflyttningsfest eftersom hon ska flytta från ghettot:P Vid halv 12 tog vi taxi ner till joar och där inne var det knappt nå folk alls. Jag satt mest och kollade när Kalle och Anton spelade hela kvällen. När det stängde iaf så blev det torget och där höll vi på att frysa ihjäl.
  Jag och Kamilla gick hem till mig iaf och somnade runt 5.3 januari

Gick upp runt halv 11, bytte om och käkade en halv macka. Kamilla låg fortfarande i sängen och mådde väl inte så bra;P Men hon gick upp vid halv 12 och strax efter det så gick vi hemifrån. Hon hem till sig och jag gick ner till idrottshuset för vi hade samling klockan 12. Träffade Maro och Jenny innan och snackade med dom.
 Klockan 1 spelade vi mot Fanna A och vi trodde att vi skulle få storstryk men det blev bara 3-0, så det var ju bra iaf. Efter matchen kollade jag och Maria på Maro & Jennys match. När dom hade spelat klart så joinade dom oss och tittade på resten av matcherna. När all fotboll var klar så gick vi till picasso för att äta pizza med några boys. Sedan blev det hemgång.


2 januari 2010.

Håller på och fixar mig till kvällen då vi ska till Kamilla på utflyttningsfest. Är inte speciellt taggad men det kommer väl hoppas jag:P

1 januari 2010.

Gårdagen var riktigt bra:)

Jenny kom hit vid kvart i 6. Michael hade lagat mat så vi väntade på att Madde skulle komma och sen åt vi, potatisgratäng, fläskfilé och beasås, mumsigt. Efter maten så fixade vi det sista, drack lite och väntade på Maro. Maro och hennes mamma kom och hämtade oss vid halv 9 och skjutsade oss till Madde P. Där var tjejerna redan, vi spelade spel, sjöng singstar, drack och så:) Vid kvart i 11 tog jag, Madde, Jessiqa och Mikaela taxi till cykelhörnan. Irrade runt lite och väntade på dom andra, sedan gick vi ner till torget till 12. Träffade lite folk och sedan bar det av till joar. Där inne var det mycket folk och det var riktigt skoj med några undantag;P Eftersom torggrillen var stängd så blev det grillen vid g.a. istället;P

Idag har jag verkligen sovit ut, vakande halv 5, haha.

Lite bilder från igår;


RSS 2.0