26 april 2010.

I torsdags jobbade jag först 8.30-12.00 på Ica. Sedan hem, käkade, bytte om och så. Fick skjuts till Lillsidan till 2 då jag började jobba. Kvällen gick fort, så det var skönt. Slutade 21.30 och då gick jag till bussen som skulle komma 10 i. Det tog en hel timme att åka hem! Hade nästan gått fortare att gå. När jag kom hem åt jag lite och sen gick jag och la mig direkt.

I fredags blev det uppstigning klockan 7, började jobba klockan 8, och jobbade till 18. När jag kom hem åt jag, kollade på tv och sen kollade jag på en film jag hade hyrt, Närkontakt - the fourth kind. Riktigt läskig ska jag säga:P Somnade väl runt 12 iaf.

I lördags gick jag upp halv 10 för att kolla på den andra filmen jag hade hyrt, The haunting in Connecticut, den var helt ok. Efter filmen gick jag upp, duscha, bytte om osv. Vid halv 2 gick jag och mamma till Sandbergs för att fira Viktor som fyllde år i tisdags. När jag kom hem så tog jag det bara lugnt. Vid kvart över 6 kom Maria och hämtade mig och vi åkte ner på stan. Gick in på amazing thai och käkade mat, mycket gott!
  Vi hade tänkt att ta det lugnt och bara kolla på film, men vi kom på att dom flesta skulle ju ut eftersom det var löningshelg. Så vi åkte hem till mig, jag bytte om och hämtade dricka. Sen åkte vi förbi Marias bror och hämtade lite mer, och sen hem till Maria för att hon skulle byta om och fixa sig. Sen skjutsade jag Maria på cykeln hem till Vikkan där hon, Madde, Camilla, Markus och Carro var. Jag och Maria hade mycket att dricka på lite tid eftersom klockan var kvart över 9 och vi var tvungna att gå till joar innan 11:P Vi spelade spel och lyssnade på bra musik och drack.
  Jag och Maria gick till joar kvart i 11 och där inne träffade vi Jossan som vi var med hela kvällen. Det var riktigt skoj där inne, mycket folk också:) Gick till Papillon och käkade efter joar, och sen blev det taxi hem.
Såna här impulskvällar är alltid roligast;D.

Igår så blev det uppstigning klockan 9. Åt frukost, bytte om och sen tog jag cykeln och cyklade ner till Shell där vi hade samling för match. Matchen spelades i Uppsala mot Vaksala men det blev 0-0. Lite synd eftersom vi var bättre, men otur med skott och så.

Idag så blev det uppstigning klockan 6. Cyklade ner till Lillsidan och jag började jobba 7.30. Dagen gick riktigt fort och jag slutade 14.00. Toc cykeln och cyklade hem, väldigt varmt var det ute:) Michan ringde klockan 4 och frågade om jag kunde jobba 17-20.15, så självklart. Det var bara att laga mat och äta, och sen gå till jobbet. Hade hur mycket som helst att göra, och jättemycket folk så det kände som man inte fick nånting gjort.


ETT STORT GRATTIS TILL EMMA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!:D <3


21 april 2010.

I måndags så blev det en tripp till Västerås med Maro. Kom dit vid 12 och åkte hem igen vid 4. Hittade ganska mycket för en gångs skull. En tröja, ett par leggings, en klänning, 2 par skor, 2 par fotbollsstrumpor och 2 par vanliga strumpor, mycket najs.
   Vid 8 så cyklade jag ner till joar och träffade Maro, Jenny och Bella för att ta en liten joggingrunda.

Igår så tog jag det lugnt på dagen, och på kvällen var det fotbollsträning på Korsängen. Lika roligt som vanligt, och snart är det seriepremiär också. Den 2 maj i Bro ;D

Idag vaknade jag klockan 6! Cyklade hemifrån klockan 7 och började jobba halv 8. Det gick rätt bra på jobbet, tiden gick fort också. Slutade klockan 4 och då cyklade jag förbi Maria och hämtade mitt singstar och sen cyklade jag den långa vägen hem. Det spöregnade när jag cyklade hem och så är det bara uppförsbacke hem också, så det var jobbigt faktiskt:P

Hade tänkt gå och sova strax, imorgon blir det jobb 8.30-12.00 och sen 14.00-21.30 :)

18 april 2010.

I fredags blev det som sagt chillkväll hemma hos Maro. Vi kollade på Så ska det låta klockan 8, mycket bra! Efter det kollade vi lite talang, sen fotboll och sist någon grym film, haha. Hade det skoj som vanligt med Prinsen och Boooob, och Banan var ju också med en stund;D
  Tog cyklen och cyklade hem vid klockan 1 och somnade gott.

Igår vaknade jag halv 12, badade, kollade tv och satt vid datan typ. Strax innan 5 gick jag till Ica där jag träffade resten av folket. Vi gick till en lokal på bergvretsgatan där vi skulle ha personalfest. Vi åt mat, drack, lekte lekar och spelade Med andra ord. Det var riktigt skoj;D

Göran: Grop i Finland
Alla: ????
Göran: Mumindalen
Alla: HAHAHA Mumindalen ligger på en ö, hahaha.

Ingen kanske fattar men skoj var det iaf;D

Idag har jag inte gjort nånting alls typ. Det enda positiva som har hänt idag att Jenny har börjat blogga igen, WOHO på den:D

16 april 2010.

I söndags var det dags för första matchen för Åsundas damlag och det gick riktigt bra. Matchen började 20.00 på Stenhagen mot Hagby, och vi vann med hela 7-0. Mycket bra eftersom det var första gången vi spelade match tillsammans:)

I måndags så blev det jobb 9-19, sen hem och käka och byta om. Cyklade ner till idrottshuset och träffade Maro och Jenny. Vi skulle ut på en löptur hade vi tänkt, och vi var väl ute i ungefär 1 timme och sprang. Körde intervaller och trappträning också ;D

I tisdags så var det jobb 9-18. Fotbollsträning på kvällen och det var lika kul som vanligt.

I onsdags så blev det jobb 11-20.

Igår så blev det jobb 8-20, men var ledig i 3 timmar för jag skulle på möte och det gick ju riktigt bra;D Sista praktikdagen var det också, lite tråkigt men skönt o få vara lite ledig.

Idag så vaknade jag halv 9. Åkte ner till arb till 10 för att ha möte, och sen åkte jag, mamma och pappa o handlade och så. Vid 12 så tog jag cykeln och cyklade till Gånsta, sprang femman och sen cyklade hem igen. Ikväll ska jag hem till Maro med Jenny och chilla. Ska iaf kolla på 1an klockan 8, det är ju bara ett måste ;D


10 april 2010.

Veckan som gått:

Måndag
Gjorde inget speciellt, sov hela dagen typ.

Tisdag
Jobb 11-20.15. Bytte om och cyklade fort ner till Korsängen för att träna fotboll.

Onsdag
Jobb 8-17. På kvällen träffade jag Emma på stan så köpte vi blommor till Johanna, gick sedan hem till Johanna där hon, Fredrik, Linda och Adam var. Angelica och Gordon kom senare under kvällen också. Vi kollade på tv, åt gott och bara snackade. Kul och träffa Johanna igen:D

Torsdag
Jobb 8-17. Sen hem och käka, byta om och sedan åka på fotbollsträning i Hummelsta. Mycket kul!

Fredag
Jobb 11-20.15 och sedan hem och ta det lugnt.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Kollade på El clásico och Barcelona vann, underbart:D

Imorgon har vi våran första träningsmatch med fotbollen. Ska bli kul och få spela match:D

5 april 2010.

Ännu en kanonhelg har gått.

I torsdags så blev det jobb 11-20.15. Hade tänkt att gå hem och sova direkt efter jobbet, men inte det inte. Jossan tyckte att jag skulle följa med henne och Maria ut så det var bara att skynda sig hem, äta mat, fixa osv. Michael skjutsade mig till Jossan så jag var där kvart över 9. Snabb jag var;D Maria kom strax efter mig och vi började dricka litegrann. Vid halv 12 tog vi taxi ner till joar och där var det sämst musik. Men hade kul ändå:) Vi gick till Papillion vid halv 3 och käkade mat. Sedan tog jag, Jossan och Linus taxi hem.

I lördags så blev det jobb 8.30-14.30. Var rätt mkt folk ett tag och vi var bara 2 stycken som jobbade så det blev lite stressigt, men det gick bra. När jag kom hem blev det påskmiddag med mamma, pappa och mormor. Halv 6 tog jag och mormor bussen hem till henne, jag hjälpte henne hem och så, och sedan gick jag vidare till Maro. Jag väntade på att hon och Jenny skulle göra sig klara och sedan fick vi skjuts till Maria där Madde redan var. Vi sjöng singstar, drack och spelade spel. Och vid halv 9 kom Tobbe, Leo och Marcus förbi. Vi fortsatte sjunga singstar och dricka. Vid 12 gick vi ner till joar och där var det riktigt skoj:)


Igår så vaknade jag runt 1, gick upp och duschade och fixade osv. Vid 7 cyklade jag till Madde där det redan var lite folk. Vi spelade spel, lyssnade på bra musik, haha, och så. Vid 11-halv 12 gick vi vidare ner till joar och där var det massa folk och mycket skoj. Vid 3 gick jag, Emelie och Linn upp till Papillion och käkade mat. Fick sedan skjuts hem:)

RSS 2.0