Unstoppable

I tisdags var jag i Stockholm med Maro och Jenny, hittade lite kläder och skor iaf.

I onsdags var jag ner på stan med mamma ett tag och sen blev det jobb 16-20.15. Efter jobber blev det terassen med Maro, Maria och Jenny.

I torsdags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde på dan, men på kvällen blev det jobb 17-20.15 iaf.

Igår jobbade jag 07.45-18.00, sen hem, duscha, fixa osv. Michael skjutsade mig till Madde till 8, vi väntade på att Jossan skulle komma och sen gick vi till Natti och köpte kebab. Sen hem till Madde igen och Maro och Jenny kom. Vi drack, spelade ride the bus och tog lite kort. Vid 12 blev det taxi ner till joar och där inne var det rätt skoj. Maro var lite klantig bara, men men, haha.

Idag sov jag ända till 3, lite trött kanske. Vid 8 träffade jag Jossan och sprang en runda i Gånsta.

Imorgon ska jag spela match, har inte spelat fotboll på hur länge som helst, så får väl se hur det går, haha.


FÖR VI SKA TILL MAGALUF! 17 dagar kvar, wohooo

Life isn't fair

Gårdagen var inge bra alls.

Vila i fred John ;(

If I just had you

Igår blev det jobb 13.30-20.15. Helt sjukt, fanns nästan ingenting att göra på jobbet så det gick väldigt fort att stänga. Vi var väl klara 5-10 över 8 så det var skönt. Jag cyklade till Michan och lämnade nycklar och sedan cyklade jag ner till Maria i spöregnet. Hemma hos Maria var det massa folk, jag bytte om och gjorde ordning mig och gick sen ut till dom andra. Blev en lite konstig kväll men men, sånt som händer, haha.

Idag vaknade jag halv 12 och var väl inte den piggaste. Maria, Ville och Didde kollade på Sunes sommar så jag joinade dom, och efter filmen kollade vi på ett jättebra program, not. Vid halv 2 åkte vi till Natti och köpte pizza som vi tog med oss till Haake och Putte. Kollade The unit, 4 för 3 och käkade pizza. Vid halv 6 följde jag och Maria med Haake och Sandra till godisgallerian och sen släppte dom av oss hos Maria. Städade och diskade från igår och sedan cyklade jag hem. Cyklade förbi ica och pratade med Michan om gårdagen, haha, och köpte chips och dip, mums.

Har nyss kollat på Snabba cash, var inge bra alls tyckte jag.


We no speak americano

Några bilder från i lördags ;D





Standing where you left me

Igår blev det till att träffa handbollsgänget. Vi hade en liten möhippa för Therese som ska gifta sig snart. Vi satt i kloster hela kvällen och käka mat och hade det trevligt. Gick sedan till hamnen och satte oss där och till slut hamnade vi på terassen. En riktigt rolig kväll, längtar till handbollssäsongen börjar igen:D Jag vill spela handboll NU!


I love the way you lie

Det blev inge Västerås, men jag ska ut på andra trevligheter sen, trevligt trevligt :)





21 juli 2010.

Klockan är 20 i 11 och jag har redan hunnit varit ute o sprungit, duschat och vart och handlat, snabbb chey;D

Jag gick upp klockan 8 idag på min lediga dag;O Chock.

När Maria slutat jobba ska jag åka med henne till Västerås för hon ska köpa ny phone :D


18 juli 2010.

Vecka 29;
Måndag - Jobb 12.00-20.15
Tisdag - Jobb 10.30-20.15
Onsdag - Ledig
Torsdag - Jobb 10.30-20.15
Fredag - Jobb 07.15-17.00
Lördag - Jobb 13.30-20.15
Söndag - Ledig

18 juli 2010.

Igår blev det jobb 8.30-17.00, köpte med mig mat hem från pizzerian som jag och mamma åt. Efter det duschade jag, fixade mig osv. Maria kom hit vid 7 och vi började dricka och hade skitskoj;D
  Vid 11 skjutsade jag Maria på cykeln till Tom där det var massa folk, vi hann inte vara där så länge för vid 12 åkte vi alla ner till joar. Och vi kom in fast det var 21, men det var väl för att det är helgen innan löning och inte så mycket folk, så det var najs;D

Hade riktigt trevligt, satt mest på Terassen hela kvällen. Efter joar blev det efterfest i Romberga, eller efterfest och efterfest, vi satt och drack vatten och kollade på MTV, haha. Maria däckade i soffan, haha, så Christian fick bära henne till sängen och hon sov vidare där. Vi andra somnade väl runt halv 5-5 kanske:P
 
 Vaknade runt 10 imorse, satte oss och kollade på tv, och sen gick jag och Maria till donken och käkade mat, gud så gott det var;D Efter maten gick vi till Maxi och satte oss i busskuren, vi orkade inte gå ändå till Fanna så vi satt och väntade på bussen i 50 min:P
  Vi hoppade av i Fanna så Maria kunde hämta sin cykel hos Tom och sedan gick vi skilda vägar, haha:P

Tack Maria för en riktigt bra kväll/natt :D



16 juli 2010.

Veckan har bestått av jobb, jobb och jobb.
I måndags: 17.00-20.15
Tisdags: 10.30-20.15
Onsdags: 11.45-20.15
Torsdags: 7.00-18.00

Och idag har jag vart ledig, skönt! Jag, Maria, mamma och pappa åkte ut till Hagby och fikade och träffade kusin från USA, trevligt trevligt.
Skulle egentligen ha vart ledig igår också, men fick hoppa in och jobba 7-18, men jag klagar inte, mer pengar till mig;D

Imåndags var jag till Västerås och köpte ny mobil, riktigt nöjd faktiskt :D
I onsdags blev det terassen också efter jobbet, riktigt mycket folk så det var skoj:) Lite mindre roligt att komma hem efter 1 och sen gå upp 6, men man lever ju bara en gång;)

Imorgon jobbar jag 08.30-17.00, sen får jag se vad jag hittar på, nått roligt måste man ju göra när jag är ledig på söndag ;D


10 juli 2010.

Furuvik 8/7







10 juli 2010.

Furuvik kan beskrivas med ett ord; UNDERBART!

Jag, mamma och pappa åkte till Furuvik i torsdags, åkte hemifrån 7 och kom fram till Skutskär 20 över 9, där Janne kom och hämta oss vid tåget. När vi kom fram till Furuvik käkade vi mackor och tog det lugnt.
  Lite senare åkte jag, mamma och Marianne in till Gävle och köpte lax till kvällen. Det var hur fint väder som helst så när vi kom tillbaka till Furuvik la jag mig och sola en stund. Vid 5 blev det middag, riktigt god mat, som alltid när man är där uppe. Efter maten gick vi ner till havet och satte oss. Jag och Marianne badade lite och det var riktigt kallt, typ 13-14 grader i vattnet. Vi hade med oss ost och kex som vi åt lite senare. Och innan vi gick hem gick jag och pappa en tur runt halvön. Satt nere vid havet i 4 timmar, underbart!
 
Igår gick jag upp vid 9, käkade frukost och bara tog det lugnt. Janne skjutsade oss till Skutskär vid kvart över 12 och vi tog tåget till Uppsala och sen bussen hem till Enköping. Lena var så snäll som hämtade oss vid järnvägsstationen och skjutsade hem oss. Mamma och jag åkte ner till coop och handlade och sedan köpte vi med oss kebab hem. Efter maten kom syster med familj och hälsade på. Resten av kvällen spenderades framför tvn.

Idag har jag jobbat 07.30-13.30 och sen hem och byta om, sedan åkte jag och pappa till apoteket. Jag har fått så mycket myggbett så var tvungen att köpa nått lindrande. Ikväll blir det bara chill för imorrn blir det jobb 10.30-20.15.

Bilder från Furuvik kommer.

7 juli 2010.

Grattis syster på födelsedagen :)

6 juli 2010.

Idag har jag jobbat 07.15-17.00, och fy satan vad varmt det är och jobba. Jag och Michan skulle tömma komprimatorn så gick banden sönder, så all kartong ramlade ur på golvet. Så vi fick stå och plocka i allt i komprimatorn igen, och det var ju inte lite heller, haha.

Imorgon blir dte jobb 11.45-20.15. Och på torsdag och fredag är jag ledig, så då åker vi till Furuvik:D:D:D:D

Furuvik för exakt ett år sen;



6 juli 2010.

Bilder från helgen;
Fredagen:




Lördagen:





4 juli 2010.

I fredags kom Maro och Jenny hit vid 7-tiden. Satt här och chillade till vi gick till Josan vid 8. Hos henne fick vi en välkomstdrink och tårta:D Sandra och Elin kom också dit under kvällen. Vi drack och shottade och tog kort och hade riktigt kul. Vid 11-halv 12? gick vi vidare ner till gatufesten och var där till det stängde.

Igår träffade jag Maria klockan 12 så cyklade vi till Bresse, det var hur varmt som helst. I Bresse träffade vi Jossan och Linus så vi var med dom fram till halv 4 då vi alla cyklade hem. Vi hade race hem så det gick väldigt fort;D Jag cyklade med Jossan hem till henne och hämtade dricka och sen hem. Duschade, käkade mat, kollade fotbollen och fixade mig. Strax efter 6 cyklade jag hem till Maria, där Maria K redan var och strax efter mig kom Johanna. Vi drack lite och körde rumpleken, haha. Under kvällen kom det ännu mer folk, vid 11-halv 12 gick vi ner till gatufesten. När det stängde klockan 3 gick jag, Maro, Jenny och Maria upp på stan och köpte cola och sen gick vi mot Maria. Jag hämtade min cykel och sen cyklade jag hem.

Idag ringde Maria och väckte mig klockan 11. Kvart i 12 kom hon och hämtade mig så åkte vi ut till Bresse, hade aldrig orkat cykla:P Johanna kom lite senare och var med oss också. Det var riktigt skönt i vattnet. Jag brände ryggen och det var ju inte speciellt skönt. Vi åkte hem vid halv 5 och sen dess har jag duscat, ätit mat, vart en sväng på coop och ica.


2 juli 2010.

I onsdags blev det som sagt jobb 8-16, sen hem och byta om och åka till Västerås med mamma och Michael. Jag som skulle köpa massa kläder hittade ingenting!:O Men ska ju till sthlm med mina flickor snart så:)

Stannade på pizzerian och köpte med oss hem. Efter maten cyklade jag ner till joar och träffade Jossan och Sandra så gick vi in och köpte biljetter. Vi gick sedan upp till star lounge och tog en varsin drink och träffade Maja som skulle kolla på bion med oss. Sedan gick vi ner till bion igen. Filmen var riktigt bra!

Igår blev det jobb 8.30-12.00, hem städa, duscha, äta osv. Jobbade sen 17-20.15. Efter jobbet åkte jag med Sandra hem, vi bytte om och sedan cyklade vi ner till stan. Gick först till gatufestivalen där vi träffade Maja, Fanny och co. Vi gick till hamnfestivalen och käkade mat och det var ju hur långt som helst. Tur att vi inte ska dit nå mer i helgen. Efter vi ätit gick vi till gatufestivalen igen och var där till halv 1 ungefär. Och sen cyklade jag och Sandra hem.


Ikväll kommer Maro och Jenny hit efter halv 7 nångång, och vid 8 ska vi hem till Jossan och fira att hon har fyllt 20:D

RSS 2.0