.


Soldier.

Kung på att skriva blogg! Så här kommer en liten bok;
 
9/2 - jobbade 8-15. Sen hem och duscha och göra ordning mig. Lindis och Jossan kom förbi och vi drack lite innan vi gick till Frida där resten av folket var. Vi kollade på mello, Anton<3, drack och hade kul. Drog till all-in vid 11 typ och där inne var det roligt som vanligt. Gick och käkade på ugglan och där kom personalen med vin och satte på musik? Haha, så vi drog därifrån. Lindis och jag var uppe till typ halv 7 och kollade på Anton<3 på tv, och sen sov vi ett par timmar.
 
10/2 - Gick upp vid 9 för Lindis skulle med bussen halv 11. När hon drog så försökte jag sova men jag mådde så jäkla dåligt. Blev upphämtad vid halv 4 för att åka till hundran och spela match mot Södra trögd. Matchen var jämn men när det var två sekunder kvar så gjorde vi mål och vann med 16-15, så jäkla skönt!!
 
11/2 - jag blev hämtad av pappa vid 11 så åkte vi ut till landet. Skottade snö i tre timmar, chillade, hängde med Jesper och sov. Ja det var väl ungefär det jag gjorde den dagen.
 
12/2 - Gick upp vid 10 och skottade snö, vem behöver gymma när man kan skotta snö?;) Haha Åkte in till mormor senare under dagen och fikade. På kvällen var det handbollsträning.
 
13/2 - kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen men på kvällen jobbade jag 16-20.15.
 
14/2 - hade inge bättre för mig så jag bakade cocosbollar, kladdkakemuffins, kärleksmums, cocosflarn och äppel-&kanelmuffins, gött! Kvällen avslutades med handbollsträning.
 
15/2 - Mamma, pappa & Michael kom hit och fikade, åkte till mormor och hälsade på. Kvällen spenderades på fotbollsplan, upplandscupen mot ESK, ingen kommentar om den matchen.
 
16/2 - Beställde hem mat och käkade med Jenny, Lindis, Frida & Ida. Drack och spelade spel innan vi åkte till Matte där det var handbollsfest. Körde lite lekar, dansade, drack och hade det trevligt. Om man bortser från en sak, men kul var det iaf haha! Jag, Jenny, Lindis & Frida åkte in till stan vid halv 12 för att gå på all-in. Kommer inte ihåg riktigt det som hände där inne, men det var säkert kul! Blev efterfest i Fanna och vid klockan 6 så hade jag så sjukt ont i huvudet så jag vinglade hemåt. Lindis kom hit efter ett par timmar och vi försökte sova men det gick inte så låg vakna mellan halv 10 och halv 1, ringde Frida och drygade, haha! Somnade till slut iaf och vakande igen vid halv 5, ooops. När Lindis åkt hem så låg jag i soffan hela kvällen och kollade på film.
 
18/2 - jobbade 14-20.15, så var den dagen slut.
 
19/2 - jobb 7.45-16, hem, käka och handbollsträning.
 
20/2 - mådde sjukt illa hela dagen så spenderade dagen i soffan med HP och one tree hill.
 
21/2 - idag har jag tvättat och bara kollat på one tree hill. Ikväll blir det handbollsträning.

One thing.

Redan fredag! Dagarna går så sjukt for tnu för tiden.
 
Igår jobbade jag 7-16, skyndade hem, käkade mat och sedan blev jag hämtad av Lindis så åkte vi till bolaget och sedan vidare och hämtade upp tjejerna och ut till hundran för handbollsträning.
 
Idag ska jag städa, handla och sen jobb 16-20.15.
 
Imorgon blir det jobb 8-15 och sen parteeeeey!!!
 

A-flick <3


YOLO.

Igår var vi upp till mormor och fikade, fick sedan skjuts till jobbet och jobbade 12-17, skön tid! Skyndade hem, käkade mat och sen ut till hundran för handbollsträning.
 
Idag har jag vart ledig så har bara tvättat och städat. Om ett tag blir jag hämtad så bär det av till hundran för fysträning med fotbollen.
 
 
 

Pursuit of happiness.

Så jäkla bra på att skriva blogg, japp! Så här kommer en liten bok;
 
26/1 - jobbade 8.45-14, sen hem duscha och fixa osv. Lindis kom hit så käkade vi mat och lite senare kom Frida & Ida så började vi dricka ännu mer. Hade det riktigt kul och drog ut på all in vid 11. Dansade, dansade & dansade och hade fettkul. Blev efterfest hos mig som höll på till klockan 7.
 
27/1 - vaknade vid 11, kollade på Kick ass och folket drog hem när den typ var slut. Resten av dagen spenderades i soffan.
 
28/1 - Sov läääänge och sen blev det jobb 16-20.15, blev hämtad på jobbet för att åka ner till Enavallen för att spela träningsmatch mot Åsunda, hade ingen målvakt så jag fick agera målvakt, aldrig mer.
 
29/1 - jobb 7.45-16, mötte Frida & Jenny på Ica och köpte med oss sallad hem till Frida, åkte sedan ut till hundran på handbollsträning.
 
30/1 - ledig så spenderade dagen i soffan & på kvällen åkte jag med ut till hundran och kollade på fysträningen med fotbollen.
 
31/1 - spenderade hela dagen i Uppsala, bussen gick 7.10 och kom fram 8.30, hade tid klockan 11 så jag satt i cafeterian 2 timmar, men fick sällskap iaf. Gjorde löpbandstest och hade slang genom näsan och ner i halsen för att kolla stämbanden, jätteskönt.. Dom kunde inte se nått riktigt fel så skulle få en kallelse till lungröntgen istället. Blev klar 10 över 12 och bussen gick 12.05, så fick gå runt på stan och vänta ända till 15.20 då sista bussen gick. Kom hem halv 5 och vid 7 åkte vi ut till hundran för handbollsträning.
 
1/2 - Åkte ut till mamma & pappa på eftermiddagen och käkade mat där, till förrätt avocado med räkor & majonäs. Till varmrätt fläskfilé, klyftpotatis, broccoli och hemmagjord beasås, fettgott! På kvällen var det fotbollsträning i hundran.
 
2/2 - spenderade dagen på jobbet 8.45-20.15, cash is king!
 
3/2 - låg mest i soffan och kollade på tv. Vid 20 över 4 blev jag hämtad av Steffe så hämtade vi Jenny och åkte ut till hundran för att kolla på när herrarna mötte Vassunda, blev en förlust. Blev sedan mat på donken, gött!
 
4/2 - Idag har jag jobbat 16-20.15 och knappt gjort något mer.
 

RSS 2.0