So you do.


Life.


Everyday i'm shuffelin

Tjenare blogg1! Var ett tag sen och förlåt mig alla mina tusentals läsare men jag har ej haft tid, så sorry!

I torsdags drog jag ner till den stora staden och träffade JK, satte oss på Tammerfors och käkade skagenmacka<3 Madde kom och gjorde oss sällskap på sin lunch också, najs! När vi var klara så gick vi ner till bolaget och handlade lite smått och gott till helgen. Gick heeela långa vägen hem till Jenny för o lämna drickan men jag fick inte följa med upp. Tror hon hade någon hemlig gäst där uppe för jag fick vänta utanför porten, schyst! Vi gick ner till stan igen och träffade Fritte, köpte jordgubbar utanför ica och gick sedan till hamnen och satte oss, myyyys! Maria hämtade upp mig och Jenny så åkte vi till Willys och handlade och sedan blev jag och J bjudna på mat hos Maria :) Kollade sedan på The blind side. En riktigt trevlig dag!

Klockan ringde kvart i 6 i fredagsmorse, drog hemifrån strax före 7 för att åka ut till Fjärdhundra för o ha samling till första träningsmatchen för i år. Vi åkte till Heby för att spela mot Harbo. Och vi förlorade BARA med 3-0 och det är väldigt bra eftersom vi inte har spelat tillsammans förut och vissa har inte spelat fotboll på några år. På eftermiddagen blev det jobb 15-20.15.

I lördags fick jag skjuts till Jenny vid halv 11, lämnade mina saker och sedan gick vi ner på marknaden med Frida. Drog hem igen vid halv 1 då Frida skulle iväg så jag och JK gick till Rimi och handlade mat till oss. Mästerkocken visade sina skills igen (brände dock kebaben) HAHA! men det var gott ändå;D Frida kom runt 5 och Madde och Maria kom lite senare. Vi drack, skrattade och spelade spel. Drog ner till joar vid halv 11 och där inne var det mycket skoj! Vidare till torggrillen efter joar och åt en mycket god kebab! Jag och Jenny spelade burkfotboll på torget och det blev lite tuffa tag, haha! Blev också dans för att hålla oss varma;D

I söndags vaknade vi upp runt 10, drog och käkade pizza på picasso, kan ju vart det godaste! Efter vi käkat så gick jag hela långa vägen hem till Bergvreten för vi skulle äta påskbord med några från släkten. Tog halv 6 bussen till Jenny för att börja föra igen. Frida kom och joinade oss också och vi drog ner till joar vid 12, halv 1. Var inte lika mycket folk som på lördagen men det var ok ändå. Jag o Fritte drog vid halv 3 och vi dansade hela vägen hem, haha!

Vaknade upp runt 10 snåret i söndags också, Fritte drog hemåt vid 12 och jag o JK beställde kebab, gåååått! Kollade på Harry Potter och handbollen på tv. Blev sedan upphämtat klockan 3.

Kan ha vart en av dom bästa helgerna på länge, very naaaaajs!


More.

I söndags träffade jag Jenny på stan och käkade glass, gott gott! Sedan hem och byta om, käkade lite snabbt och gick ner till Korsängen för att kolla lite fotboll med Jenny & Frida. Hann bara se en halvlek för sen skulle jag och Jenny till hundran för fotbollsträning. Vi började med att springa en sväng och sedan blev det träning på grusplan. Och på fredag har vi våran första match, kul!

I måndags träffade jag Jenny klockan 10 för att ta en sväng i Gånsta, blev sedan jobb 17-20.15.
Igår träffade jag Jenny klockan 9 i Gånsta, blev en sväng igen. Åkte hem och duscha, och sedan ner till stan för att ta en mjukglass i solen med Jenny och Frida. Jobb 16-20.15.
Idag träffade jag Jenny klockan 8(!) vid Gröngarn för att ta en sväng i spåret. Och resten av dagen har jag städat, vart till mormor och vart och handlat. Ikväll blir det jobb 17-20.15.

Imorgon har jag en fullspäckad dag. Ska träffa Jenny klockan 8 för att gå en prommis, sedan hem och duscha fixa osv. Ner på stan och göra lite ärenden och på kvällen träffa Wallis:D

What are words.

Här Jenny får du mina jobbtider den här veckan så du kan planera ditt liv efter mig;
Måndag - jobb 17-20.15
Tisdag - jobb 16-20.15
Onsdag - jobb 17-20.15
Torsdag - LEDIG
Fredag - jobb 15-20.15
Lördag - LEDIG
Söndag - LEDIG

Kom ihåg mig då.

Redan fredag! Herregud vad tiden går fort!

I måndags, tisdags och onsdags jobbade jag. Och efter jobbet i onsdags tog jag mig en liten löptur, skön-t!
Igår träffade jag Jenny på stan för att äta årets första mjukglass och det var mycket gott! Och sjukt varmt ute var det också :D Gick en liten runda på stan och sen träffade vi Frida och tog en fika på wendys, myyyys. Tog sedan bussen hem, käkade lite mat och gick ner till jobbet för att ha inventering. Började 5 och var väl klara runt kvart över 10, gick hyffsat fort iaf :) När vi var klara så åkte jag, Michan, Pernilla och Kristoffer till Max och käkade mat, muuuums! :D Fick sedan skjuts hem och var hemma runt halv 12.

Idag var jag lite seg, gick upp klockan 6 och jobbade 7-18. Var hur mycket som helst att göra så dagen gick rätt fort iaf. Imorgon jobbar jag 8.30-17 så ska snart sova haha!



Work

TILL JENNY;

Måndag - jobb 17-20.15
Tisdag - jobb 17-20.15
Onsdag - jobb 9.30-18.30
Torsdag - inventering 17.00
Fredag - jobb 7-18.30
Lördag - jobb 8.30-17
Söndag - ledig

I think i'm falling for you.

Den här veckan har vart så sjukt jävla bra! Fattar inte hur allt kunde bli så här bra, woho! Jag har ont i käkarna för att jag ler så mycket, seriöst, och det gör fan ont på riktigt! HAHA!

En liten sammanfattning av veckan då;
Måndagen spenderades först på jobbet 7-10.15 och där fick jag damp så dagen började inte så jättebra, haha! Sedan hem och byta om typ sprang ner till polisen och gick hem när jag var klar där. Blev hämtad av Frida så åkte vi till Västerås och spenderade några timmar där.

I tisdags var jag ledig, skönt! Jag, Jenny och Frida åkte till Västerås för att kolla på Fjärdhundras herrar när dom spelade träningsmatch mot Irsta, och hundran vann, mycket bra! Kvällen avslutades på donken med flickorna, mycket bra kväll!

Onsdagen jobbade jag 12-20.15, fick hem deklarationen och 18 laxar i sommar är ju helt ok asså!

I torsdags jobbade jag 7-10.30, åkte sedan till mormor och fikade och sedan ner på stan och träffade Jenny och Frida. Vi satte oss på Tammerfors och satt där ett par timmar, mys! Frida blev glad och då blev vi också glada:D Kvällen spenderades i hundran på handbollsmöte och i bilen på vägen hem blev jag också glad, hihi ;D

Fredagen spenderade jag på jobbet mellan 7-17 och sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Kvällen kunde inte blivit bättre, lycklig tjej! Det är dom små sakerna som betyder mest, ahh.

Igår jobbade jag 13.30-20.15, skyndade mig hem och bytte om och fixade mig och tog sedan cykeln till Madde där förfesten höll hus. Vart mycket folk där till slut och det var hur kul som helst :D Blev sedan joar med alla 40+ men det var ju kul det med, haha. Blev sedan kebab med Frida och Maria :)

Idag sov jag länge och sen har jag jobbat 15-20.15.

Och jag är så jäkla glad just nu, och inget kan förstöra det :D

Good times.

Det går bra nu!

Happy girl.

Gårdagen var jag ledig och det var mycket skönt! På kvällen åkte jag och mina 2 underbaringar och kollade på handboll i Västerås. Det var mycket trevligt!;D det var guligt, haha! när matchen var slut så åkte vi hem till enköping och till donken där vi satt och snacka skit, käka mat och skrattade och hade så kul som bara vi kan ha;D
  när jag kom hem fick jag en överraskning och det är ju alltid lika trevligt, hihi;p

Idag har jag jobbat 12-20.15 och min deklaration kom idag, tror ni jag blev lite glad eller? kommer ju fan va rik i sommar;D Wohooooo!

Imorgon blir det jobb 7-10.30, sen gymma?, sen ner på stan och sen möte i fjärdhundra.

Handbollsavslutning.

Helgen har varit grym!

I lördags kom Linda & Amanda hit strax efter 1, vi började dricka, lyssna på musik, dansa och tog kort och hade det trevligt. Strax innan 4 gick vi ner till rugbyklubben där vi träffade resten av F-100s damer och herrar. Vi fick några uppdrag som vi skulle göra tillsammans i våra lag och det var rätt skoj. Vi gick sedan tillbaka till rugbyklubben till 6, satt och chillade och väntade på dom andra lagen. När alla kommit så gick vi in i lokalen och käkade tacos, gott gott. Resten av kvällen innehöll tal, prisutdelningar, dans, sång, alkohol och skratt. Hade en sjukt rolig kväll och vill tacka världens bästa handbollsmänniskor för det! :)

Söndagen vaknade jag upp med världens huvudvärk och det var inte så najs, men men sånt man får ta efter en bra kväll! Kom hem vid 2 efter att Frida skjutsat hem mig, mycket snällt:) Söndagskvällen spenderades i hallen ute i Fjärdhundra = fotbollsträning. Jag var inte så jättepigg men det gick ok ändå;P

Igår kom Frida och hämtade mig vid kvart över 1 så åkte vi till Västerås och hade det mycket roligt ;D Kom hem vid 7 igen och folket glodde, haha! En mycket bra dag var det iaf :D

Några bilder från lördagen;













T.

Det är ingen vanlig dag, för det är Toris födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!





Jag saknar dig<3

I never told you.

Första april idag! Det innebär att det är den 2a april imorgon, logiskt jag vet. Och då är det dags för handbollsavslutning, ska bli så roligt! :D
 Amanda och Linda kommer hit vid 1 och förkrökar tills vi ska va nere på rugbylokalen klockan 4. Kul kul;D

Igår hade vi sista handbollsträningen för den här säsongen, tråkigt ju:( Men träningen var annat än tråkig. Hade så ont i magen när jag kom hem för vi skrattade så mycket. Vi spelade volleyboll typ hela träningen, de äldre mot de yngre. Och ja, vi var väl inte lika rutinerade som de äldre för vi förlorade alla 4 matcherna.. haha! Men kul hade vi iaf ;D

Bara 4 månade kvar till träningarna börjar igen;P

RSS 2.0