30 december 2010.

Snart är det nyår och jag gillart. Nytt år, nya möjligheter.

Till skillnad mot föregående år så är nyår planerat i tid för en gångs skull, kommer bli najs.

Imorgon blir det jobb 7-18.15 och sedan fira nyår med mina underbar vänner. Först trerätters hemma hos Emelie och sen får vi se vad kvällen tar oss :)

26 december 2010.

På julafton gick jag upp kvart över 7 för att kolla på sista avsnittet av julkalendern, haha. Efter det somnade jag nån timme eller så. Sedan gick jag upp och duscha och fixa mig osv. Vid halv 10 åkte vi till mormor för fika med släkten. Åkte därifrån vid 12 typ, hem och fixa med mat osv. Mormor kom hit vid 3 och då blev det Kalle Anka. Efter det var slut käkade vi julmat och sedan blev det julklappsutdelning. Är nöjd med julklapparna(y). Sedan kollade jag på Harry Potter, haha, och sedan blev det sängen.

Igår gick jag upp vid 12, duschade och gjorde ordning mig och sånt. Vid halv 5 fick jag skjuts till Jenny där vi började dricka lite. Fick sedan skjuts till Jonas där Madde och Sandra var. Vi körde singstar och drack osv. Vid halv 10 drog vi oss ner till joar. "Din öl läcker" HAHA. Var fett mycket folk ute fast det var så dyrt menmen, man lever bara en gång. Hade skitkul på joar! vid kvart i 3 drog jag, Jenny, Emelie och Lina till Papillon och käkade kebab, kan vara det godaste. Sedan gick jag och Jenny hem till henne och sov.
Mycket rolig kväll ;D


21 december 2010.

Födelsedagen igår spenderades på jobbet mellan 7 och 18. Finns ju bättre sätt och fira födelsedagen på men jag tjänar ju para så det är ju bra det med;) Direkt efter jag slutat så bytte jag om fort som satan och sen hämtade mamma och pappa mig så åkte vi ut till Lillkyrka. Vi skulle spela träningsmatch mot Södra Trögd och det gick ju rätt bra. Vi vann med 23-11, haha:D Men dom var riktigt bra för att vara deras första match ihop. Kul och möta Maria, Hanna, Fanny & Erika och co. ;D
När jag kom hem igen så kom Jenny förbi på lite tårta, gott. Snackade lite och skrattade åt fina kort haha.
  Blev en bra födelsedag iaf och tack alla underbara för alla gratulationer :)

Idag skulle jag ha börjat jobba 17.00 men fick hoppa in och börja 10.30 och sluta 20.15 så det blev en lång dag. Men imorrn jobbar jag 7-10.15 så det är skönt. Blir nog en debut på systemet också;)



Take my hand.

Nästa vecka;
Måndag - Jobb 7-18, träningsmatch i Lillyrka och kvällen avslutas med en fika med Jenny ;D
Tisdag - Jobb 17-20.15
Onsdag - Jobb 7-10.15
Torsdag - Jobb 12-20.15
Fredag - Julafton!
Lördag - Juldagen = Fett me partey
Söndag - Jobb 15-20.15, släktmiddag.

Den här fina tavlan fick jag av mina fina vänner igår:) <3


19 december 2010.

Igår var det dagen D, hihi.
Jag jobbade först 07.30-14.30, sen hem fort som satan och hoppade in i duschen och gjorde ordning mig och så, dukade i lokalen osv. Maro och Jenny kom hit vid 5 och hjälpte till litegrann. Vi gick till lokalen och väntade på dom andra. Och när dom sista hade kommit så käkade vi smörgåstårta, mycket gott:D Fick jättefina presenter också:) Vi drack och hade det skoj, innan 11 fick vi skjuts ner till joar och där inne var det inget folk alls. Men efter 12 började det rulla in lite folk och helt plötsligt var det jättemycket folk. Var riktigt roligt måste jag säga. Och jag nådde mitt mål i livet också, känns bra;D Så Jenny, kör bah kör.
Vi drog därifrån vid 3 och jag och Frida gick till Papillon och käkade kebab, gott! Vi hade underhållning där inne iaf, en 40åring började tjaffsa med en kille så vi satt och lyssna på det, haha.
Tog taxi hem sen runt 4 och pratade med lilla Jenny;D

Idag har jag vart ner till idrottshuset med mamma för att kolla på när Michael spelade fotboll och sen kom mormor och syster med familj hit och käkade smörgåstårta. Fick fina presenter också:)

Ett stort grattis till Kamilla som fyller 20 år idag:D


17 december 2010.

DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MADDES FÖDELSEDAG! HURRA! HURRA! HURRA!




Pray.

Igår blev det jobb mellan 7 och kvart över 10, ganska så skön tid faktiskt. Jag gick hem och bara chillade typ. Somnade framför tvn i ca 3 timmar. Resten av kvällen spenderades framför tvn och datan, kuuul.

Idag har jag vart ledig så gick upp kvart över 7 för att kolla julkalendern och sen somnade jag om till 12, haha. Jag och mamma åkte och handlade lite grejer tills på lördag, fyra dagar kvar!;D

Imorgon blire en lunchdejt med Crusharn och sedan kolla på present;D

Ja det är vad som har hänt i mitt händelserika liv haha!

One of those nights.

Var ett tag sen jag skrev, nu igen;P

I måndags jobbade jag 17-20.15.
I tisdags vet jag inte vad jag gjorde haha.
I onsdags var jag i Västerås med brorsan och sen jobbade 17-20.15.
I torsdags jobbade jag 7-10.30, fick reda på en lite rolig grej av Jenny, haha. På kvällen var det handbollsträning.
I fredags jobbade jag 9-20.15, sen hem och kollade idol.

Igår var det samling för match halv 11, vi åkte den långa vägen till Skutskär för att spela mot Tirfing. Vi förlorade med 10 bollar, men det var skoj att spela iaf:) Efter matchen duschade vi och sen åkte vi hemåt igen. Vi släppte av Linda i Uppsala och sedan blev jag och Frida avsläppta hemma hos henne. Min brorsa kom och hämtade oss och körde ut oss till Fjärdhundra där vi skulle ha julfest. Jag och Frida gick direkt och bytte om och sminkade oss osv.
  När alla kommit så var det dags för mat och sedan julklappsutdelning. Jag och Frida hade ingen kortlek med oss så vi hittade på ett eget spel, och det gick lite utför, haha. Kvällen var lite konstig och jag pratade mycket i telefon med min kära Jenny, haha. Insåg också att killar är svin. Jag, Frida och Linn blev hämtade av deras mamma runt kvart över 1 och det bar av hemåt.

Idag har jag inte vart den piggaste, menmen;P

Veckan som kommer;
Måndag - Jobb 7-10.15
Tisdag - Ledig
Onsdag - Ledig
Torsdag - Jobb 12-20.15 eller handbollsträning om jag får bort jobbtiden.
Fredag - Handla allt till lördagen, födelsedagskalas hos Madde.
Lördag - Dagen D. Jag ska ha mitt 20-årskalas, skoj skoj.
Söndag - Kommer vara en mör tjej.

5 december 2010.

I torsdags blev det jobb 8-16, och på kvällen handbollsträning:D
I fredags jobbade jag 15-20.15 och sen kolla idol bara.
Igår träffade jag Jenny för att kolla på alliansen, var nere på idrottshuset redan vid 10, och gick därifrån vid 3, så det var en heldag med fotboll:) Sen bar det av hem för att käka tacos och sedan jobbade jag 17-20.15.

Idag hämtade Maria och Jenny upp mig vid 1, vi käkade lunch på Donken och sedan åkte vi ut till Fjärdhundra. Vi skulle spela match mot Berga halv 4, men motståndarna hade fått punka eller nått så dom kom vid 4, så vi började spela då. Vi vann och det var riktigt skönt, 10 mål blev det för min del också;) Haha! Efter matchen tvingade jag med mig Maria att hjälpa mig och Thessan att sälja tennisbollar och vi drog in rätt mkt pengar. Efter det kollade vi klart på herrmatchen och dom vann med 49-16;D 
  Efter matchen åkte jag, Maria, Jenny och Frida till Misto Uno och käkade pizza och snacka tjejsnack, hihi. Trevligt trevligt:D Och sedan fick jag skjuts hem. Var en riktigt bra dag:D

1 december 2010.

TJEEEEENA BLOGG1!

Vad har hänt sen sist då? Jo det ska jag berätta.
I måndags sov jag läääänge och sedan jobbade jag 16-20.15
Igår blev det en heldag på jobbet, från 9-21. Men skön dag iaf. Mellan halv 10 och 12 hade vi kurs och sedan gick vi till pizzerian och blev bjudna på pizza av chefen, mucho gott. Mellan 1 och 3 fortsatte kursen och efter den gjorde vi om köttkylen. Hade en liten rast och sedan var det dags för inventering fram till 9. Mycket skönare än att jobba;D

Idag har jag vart i Västerås med Jenny Crusharn-br Karlström. Helnajs asså. Hittade massa kläder för en gångs skull, och lite julklappar också för den delen. Vi käkade lunch på Spicy hot och det var inte så hot utan väääldigt kallt (vi satt precis vid dörren, haha).

Imorgon skulle jag ha vart ledig, men dom ringde idag så ska jobba 8-16, mer pengar till mig så jag klagar inte:D


RSS 2.0