NYÅR.

Ikväll ska nyår firas med mina bästa:) Tur att man har såna underbara vänner så att nyår löste sig:)

Tonight´s gonna be a good night:D

Från förra nyår ;D


30 december.

Nu har nyår löst sig:) Gud vilka underbara vänner man har :) <3<3

-.

Våra nyårsplaner gick i kras så nu verkar det inte bli nånting. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

Julhelgen.

Var några dagar sen sist jag skrev här så kan ju skriva en liten uppdatering.

Julafton

Vaknade klockan 9, gick upp och duscha, åt frulle och fixa mig. Åkte till mormor vid halv 11 och träffade hela släkten. Kom hem vid 2 igen och då vare bara att vänta på att Kalle Anka skulle börja. Mormor kom hit och vi kollade på Kalle. Efter det så åt vi mat och sedan var det julklappsöppning.

Juldagen

Alex kom hit vid kvart i 6, och sedan kom Madde vid kvart över 6. Blev mat och sedan gick vi hem till Madde där förfesten höll hus. Spelade öl-spel, tog kort och drack. Gick ner till joar vid lvart över 10. Inne på joar var det verkligen smockfullt. Men det var roligt att träffa folk man inte träffat på länge:) Blev torggrillen efter joar, och sedan hem.

Annandag jul

Vid halv 4 åkte vi till mormor och runt 4 kom resten av släkten. Det blev glögg hemma hos mormor och sedan gick vi ner till hennes föreningslokal för att äta julmat. Blev kladdkaka till efterrätt, mycket gott. Efter maten så gick jag till rimi och träffade Maro, så gick vi förbi Jenny och plockade upp henne och gick sedan till Donken. Satt där i några timmar innan det bar av hemåt.

Söndag

Gick upp så tidigt som klockan 7!! Var ju inte speciellt kul att gå upp så tidigt, men måste man så måste man. Det var samling på id-huset klockan 8 för att spela match mot Fanna U klockan 9. Det blev 1-1. Efter matchen gick jag och mamma hem och jag somnade. Haha. när jag vakande så blev det dusch och fix och lunch. Gick ner till id-huset igen vid kvart i 1 för att kolla på fotboll med Maro och Bella. När dom skulle gå så kollade jag med Maria och Jessiqa istället. 


På torsdag är det nyår, som vi har längtat! Och jag hoppas på att det kommer bli en riktigt rolig dag/kväll/natt.
Tagga nu tjejer :D


23 december.

Imorgon är det julafton:D Ser ut att bli en vit jul och det gillar vi:)

På fredag är det juldagen och då blir det parteeeeeey, ska bli så himla kul:D

Helgen.

Jag har varken haft tid eller ork till att skriva här, så gör väl en liten sammanfattning av helgen.

Fredag

Syster, Robert och Max kom på besök så vi åt en god tre rättersmiddag. Dom stannade kvar ända till halv 3-tiden, och då var det bara att gå och lägga sig. Tack så jättemycket för presenten :)

Lördag

Gick upp klockan 10 för att hinna äta, packa och byta om innan samlingen som var klockan 12. Vi spelade mot Lindö klockan 1, och jag gjorde illa mig på uppvärmningen så kunde inte spela så mycket. Vi vann med 20-18. Efter matchen var det bara att skynda mig som sjutton. Michael skjutsade hem mig och jag fixade mig. Kamilla kom och hämtade mig kvart i 4 så åkte vi ut till Säfsta för att hämta nyckeln, ställa upp bord och stolar, släppte in David som kom med DJ-grejerna. Klockan blev kvart i 5 och då hade vi väldigt bråttom för att hinna åka till ÖB och handla, hem till Kamilla och fixa och köpa mat till halv 6. Vi hann iaf och hämtade upp Marielle på vägen ut till Säfsta och väntade på som andra tjejerna skulle komma. Vi började dricka litegrann och när alla tjejerna hade kommit så öppnade jag och Kamilla våra presenter, tack för dom:)
 Efter 8 ramlade alla andra gästerna in, och vi dansade, spelade spel och så. Fick även fler presenter, tack för dom också:) När alla hade åkt vid 2 så åkte jag och Kamilla till torget. Kamilla köpte mat och jag träffade Michael på stan så hade sällskap med han hem. Gick ner till joar och träffade Maro, Jenny och Bella en snabbis också:)

Söndag

Gick upp vid 12 och åt frukost. Fick mina presenter också, mycket najs:D Ny kamera, så nu slipper Maro och Jenny klaga på min gamla. haha. Klockan 1 åkte jag & mamma och hämtade Kamilla. Vi åkte först ut till Bella och hämtade nyckeln till Säfsta och sedan åkte vi till Säfsta för att städa. Det var mycket renare än vad vi trodde så det var ju najs:) Tog ungefär en och en halvtimme att städa allt. Efter det åkte vi och hämtade Michael, släppte av Kamilla och åkte sedan hem till mormor och fikade. Men vi kunde bara stanna en haltimme för sen var jag tvungen att åka till id-huset och samling för fotbollsmatch. Vi spelade mot Nordia och vann med 2-0. Konstigt nog så gjorde jag inte illa mig den här matchen;P haha.

En MYCKET lyckad helg tycker jag:D Tack alla som kom i lördags och tack alla för alla fina presenter :)

17 december.

Igår kväll gick jag till statoil vid 8 och träffade Alex, Micke och Emil. Vi gick hem till Emil och hämtade bob och sopsäckar. Sedan gick vi till en backe och åkte. Riktigt skoj faktiskt:P Jag och Alex provade även på Mördarbacken men det gick inte så bra, haha:P
Vi gjorde snöänglar också, och hälsade på Kamilla en snabbis.
  När vi tröttnat så gick vi hem till Emil igen och drack varm choklad, åt knäck och spelade kort. Mycket trevligt.
Jag kom hem strax efter 1, och då somnade jag nästan direkt:P

16 december.

Idag har jag vart på stan med Maro, köpte dom sista julklapparna. Sedan träffade jag Amanda så gick vi och köpte present.

Nu ska jag ut på stan och ta en fika med Kamilla och planera lördag :D

Västerås.

Idag har det varti en bra dag i Västerås med Alex. För ovanlighetens skull så hitta jag massa skoj:D Kläder och skor till på lördag, ett par uggs och några julklappar :D
Har även tränat fotboll ikväll, mycket skoj :D

Imorrn blir det stan med Maro, Alex och Amanda. Och sedan ska jag träffa Kamilla för att planera lördagen:) Det kommer bli najs :D

15 december.

Idag blir det Västerås med Alex för att köpa julklappar:) Måste även köpa kläder till på lördag;D

Lucia.

Fredag;

Mamma kom och hämtade upp mig vid 6 så åkte vi till Donken och käkade mat. Mycket gott. Sedan åkte vi förbi Jenny och hämtade upp henne och blev sedan avsläppta hos Lina. Vi var där i en timme typ, sedan gick jag och Jenny till Kalle. Hemma hos Kalle satt vi mest och spelade öl-spelet, haha:P Vid kvart i 12 gick jag, Jenny, Anton och Kalle ner mot joar, men när vi kom till mig så gick Anton och Kalle hem igen:P Så jag och Jenny gick in på joar själva. Och där träffade vi folk:) Jenny och Bella drog hem vid 2, så jag stannade kvar med Asia och dansade och hade det skoj:) När joar stängde träffade jag Alex, vi gick upp till torggrillen och käkade, och sen blev det hemgång.

Lördag;

Hade samling på idrottshuset halv 1 för att åka till Uppsala och spela match mot HK71. Behöver inte direkt prata om matchen, den gick ju inte så bra.
När jag kom hem från matchen så vare bara att gå igen. Tog bussen till Fanna för att gå på 40-årskalas. Kusin fyller 40 på måndag så hon hade stor fest. Jag och mamma tog taxi hem igen vid 11.

Söndag;

Samling på idrottshuset klockan 1 för att spela alliansen. Vår match började klockan 2 mot ESK U. Vi förlorade med 3-1, menmen. Efter matchen gick jag, Maro och Alex till coop och handlade lite gott. Gick sedan till idrottshuset igen för att kolla på matcher. Vid kvart i 6 så åkte jag, Linda & Jojjo och hämtade upp Anneli och åkte sedan vidare till Fjärdhundra för att träna fotboll. Men vi var bara 6 stycken så det var inte så värt att träna. Så vi åkte hem igen.

 

På lööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööördag


11 december.

Den här helgen ser ut att bli rätt bra;D

Fredag - Partey

Lördag - Handbollsmatch och 40-års fest

Söndag - Fotbollsmatch och fotbollsträning

:D:D

Men nästa helg kommer bli ännu bättre:D
Den 19e är det röj kan jag lova:D


10 december.

Igår vart det en promenad med Alex, mycket trevligt. Roligaste killen på statoil iaf, han var typ 12 och frågade efter Alex nummer, men hon gav tyvärr inte ut det:( Synd för han liksom:P Vi hälsade på Maro på Rimi också;D

Idag gick jag upp klockan 9, åkte och handlade saker till mormor och sen åkte vi upp till henne och fikade:) Efter det blev det hem, duscha, fixa och sen blev det Romberga halv 2. När det var slut så vare bara att åka hem och käka och så. Åkte ner till idrottshuset till halv 8 för att sitta i seketariatet med Amanda. Träffade Johanna som var här uppe och hälsade på också. Skoj skoj:D


Ett grattis till Isabel som fyller år idag också ;D http://isabelhernandez.blogg.se

If today was your last day.


8 december.

12 dagar

6 december.

Kom precis hem efter en trevlig kväll med Maro, Alex och Jossan:)
Maro kom hit vid kvart i 6 så gick vi och mötte Alex och gick ner till Bachohallen. Jossan kom dit också, så kollade vi på hockey. HC Liljan spelade mot Gimo och Liljan var överlägsna, vann med 15-2:) Efter hockeyn gick vi till Donken, rätt långt men det var en trevlig promenad:P Satt på Donken i över 2 timmar och käkade och pratade:P Vid 12 gick vi därifrån, stod vid rondellen vid stationen och kollade på raggarna som åkte förbi, haha. Roligaste jag sett, en 40-årig "raggare" som åkte runt runt i rondellen och slirade;P Jossan lämnade oss däroch gick hem till sig, och jag, Maro och Alex gick ner till torget för Alex skulle köpa cola. Var rätt mkt folk på torget ändå:P

5 december.

Igår kom Jossan hit vid halv 7, vi satt och pratade och drack lite. Vid kvart i 9 gick vi och träffade Maro och Jenny och gick hem till Kalle på fest. Det var riktigt trevligt. Jag gick och mötte Alex så hon kom upp en stund också:) Vid 12 nångång gick vi ner till joar och där inne var det skoj. Träffade mycket folk och dansade och så. När det stängde gick jag, Maro och Jenny upp på stan och köpte kebab, gott gott:)

Ikväll blir det att kolla hockey med Jossan och Alex :)


Jag och Jossan i Barcelona <3

3 december.

Satt nyss och snackade sommarplaner med Jenny;) Nästa sommar kommer bli grym;D

Maro du är med på detta, det vet jag;D


2 december.

Imorse vaknade jag av att The Studio ringde och sa att jag och 4 vänner får komma dit och ta bilder och så. Det var ju trevligt, tack Pärlan för det;D Men dom hade fullbokat nu så dom skulle ringa om 2 veckor igen;P

Annars har jag bara varit i Rommis idag och tagit det lugnt.

2:a december idag också, det innebär:

18 dagar till min födelsedag
22 dagar till julafton
29 dagar till nyår

Åhh vad jag älskar december månad ;D

Tisdag.

Idag gick jag upp så tidigt som klockan 7! Haha jag kan tänka mig att ni är förvånade;P Haha gick upp klockan 7 iaf och kollade på julkalendern. Den var inte bra asså. Efter den käkade jag frukost och sen fixade jag det sista på mitt CV. Vid 10 så åkte jag och mamma runt hela stan, jag gick in på olika ställen och lämnade CV och så. Sedan så åkte vi hem och åt lunch. Åkte sedan på 2 möten och efter det har jag sovit lite, käkat middag och kollat på tv.

Om 45 min kommer Linda och hämtar mig så ska vi på fotbollsträning, ska provträna med ett annat lag, får se hur det går;P



1 december.

.. och det snöar. Underbart :D

RSS 2.0