Hold my hand.

Var ett tag sen jag skrev så min stalker ville att jag skulle uppdatera, men visst gör jag det.

I torsdags jobbade jag 12-18, sen skyndade jag mig fort som satan och cyklade ner på stan till Frida och så gick vi till banken och blev upphämtade för att åka till Fjärdhundra och träna handboll.
  I fredags blev det jobb hela dagen lång, från 7-18.30. Sen drog jag hem och kollade idol,

I lördags var det match mot Bålsta, förlorade tyvärr men skoj och möta Madde;D Grym hon är fan. Skyndade mig hem, fixade mig osv och sen jobbade jag 17-20.15. Skyndade hem, fixa det sista och sen hämtade vi upp Jossan och åkte till Kalle. Där Jenny, Tobbe, Nicklas och Robin redan var. Vi spelade lite spel och drack och så. Jag coh Jenny körde på öl, haha. För hene gick det utför, vad mer ska jag säga, haha. Vi åkte ner på joar vid halv 12 typ.
  Dansade och hade skit skoj. Frida kom ner också, mycket roligt! Jenny försvann i slutet av kvällen;) så jag och Frida drog till Papillon och käkade kebab,mums. Sedan blev det taxi hem.

Igår var jag kanske inte den piggaste men men. Jag blev upphämtad av Frida vid 1 så åkte vi till Fjärdhundra för att stå på julmarknaden. Tiden gick rätt fort så det var bra;D Sedan åkte vi hem till Frida och käkade mat och sen ner till idrottshuset för att kolla handboll med Jenny och Maria. Kollade på totalt 3 matcher, och fy vad roligt vi hade, haha.

På söndag ska nog Jenny till fjärdhundra och kolla handboll om hon får med sig Maria, värst vad Jenny har blivit handbollsintresserad på sistonde:O

This ain't goodbye.

Var jag duktig eller var jag duktig igår? 10 i 7 var jag uppe och begav mig ute i kylan för att ta en löptur! Trött tjej när jag kom hem sen så det var bara in i duschen och sen gick jag och la mig igen;D Jobbade 16-20.15.
 Idag gick jag upp klockan 6 för att jag började jobba 7, slutade kvart över 10. Skön och kort dag:P

Imorgon jobbar jag 15-18 och sen direkt ner till stan för att åka till fjärdhundra och kasta lite boll, mycket skoj!


I´ll run.

Idag har jag vart ledig, riktigt skönt. Så nu ikväll har jag vart på bio med Jossan och hennes lillasyster med kompis. Vi såg Harry Potter, den var faktiskt riktigt bra;D Sämst bara att man måste vänta till juni nästa år för att se andra delen men men.

Imorgon blir det jobb 16-20.15
Onsdag jobb 7-10.15
Torsdag är jag ledig och på kvällen äre handbollsträning;D
Fredag jobbar jag 7-18.30
Lördag är det match mot Bålsta, sen jobb 17-20.15 och sen parteey med mina flickor
Söndag äre chilldag:D

Every rose has its thorn.

Idag blev det handbollstittande ute i Fjärdhundra med 2 filurer, Frida och Jenny:D Mycket skoj. Herrarna vann så det var ju ett stort plus. Vi höll nästan på att inte komma därifrån, haha. Så kan det gå men till slut kom vi hem iaf;D

All i need is you.

I torsdags blev det som sagt jobb 7-10.30, sen hem och kolla tv. Vad gör jag då när jag kollade tv? Jo jag somnar, sköönt. Och vad gjorde jag i onsdags när jag kollade film, jo jag somnade, haha. Värt att jag ens hyrde filmen, hah.
  I torsdags var familjen upp till mormor också och hälsade på, på kvällen blev det älskade handbollsträning. Så underbart att spela handboll.

I fredags städade jag rummet och sedan blev det jobb 15.30-18.30, rolig tid? nej.
Blev sedan idoltittande.

Idag har jag vart i Rasbo och spelat handbollsmatch mot Upplandstuna, sämsta domarna genom tiderna. Borde vara åldersgräns på hur länge man får döma. Kom hem vid halv 5 iaf, och klockan 5 började jag jobba. Så det blev lite stressigt men det gick. Jobbade till kvart över 8 och sen dess har jag bara chillat.

Imorgon ska jag och Frida ut till Fjärdhundra och kolla handboll :)


We r who we r.

Igår skulle jag ju ha jobbat 06.30-09.30, men så blev det ju inte förstås. Fick jobba ända till 18.00 så det blev en rätt lång dag. När jag kom hem käkade jag mat och sedan la jag mig framför tvn. Och innan klockan hade slagit 7 så hade jag somnat framför tvn, trött eller?:P
Vaknade halv 9 idag efter nästan 14-timmars sömn. Skulle egentligen ha varit ledig idag, men fick hoppa in och jobba 09.30-15.00. Och imorrn blir det jobb 07.00-10.30.

Ska strax käka mat och sedan kolla film med en vän.

Tjing tjing.

Until you were gone.

En liten person skrev och ville att jag skulle skriva vad jag skulle göra i veckan, tror den personen vill hålla koll vart jag är och vad jag gör:S creepy, men för din skull JK så gör jag det;)

Måndag - Jobb 06.30-11.30 & 16.00-20.15
Tisdag - Jobb 06.30-09.30
Onsdag - LEEEEDIG!
Torsdag - Jobb? & träning
Fredag - Jobb 15.30-18.30
Lördag - Match 13.45 mot Upplands tuna & jobb 17.00-20.15
Söndag - Leeedig

Så där ja, nu vet ni vad jag ska göra den här veckan ;)

20-års kalas.

Igår blev det jobb 7-17.30, sen hem fort som satan och fixade mig för jag skulle vara hos Kamilla klockan 6 för att fira hennes 20-årsdag i förskott. Vi fick en välkomstdrink när vi kom dit och hon öppnade sina presenter. Vi var 23 stycken tjejer i Kamillas lägehet, men vi fick plats ändå, haha:P Under kvällen så spelade vi spel, drack, sjöng och dansade. Vi drog ner till joar innan 12 och hade det riktigt skoj. Jag och Frida drog vid kvart i 3, gick upp på torget och käkade kebab, mums! Och sen bar det av hemåt. En riktigt rolig kväll!:)


För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Först vill jag säga att jag har en jätterolig vän, eller hon tror hon är rolig, som heter JENNY KARLSTRÖM. Nu vet ni det!

Idag jobbade jag först 7-10.15, somnade 1 igår så var lite trött imorse när man skulle upp, men det gick. Och sen hem chillade. Michan ringde klockan 3 och frågade om jag kunde jobba istället för henne så det var bara o slänga på sig arbetskläderna och gå ner till jobbet igen. Slutade kvart över 8.

Imorgon blir det jobb 7-18, kommer nog vara rätt trött då asså.
På onsdag jobbar jag 17-20.15
På torsdag jobbar jag 7-10.30, på kvällen är det träning, roligt;)
På fredag jobbar jag 7-18, sen hem fort som satan och byta om och sen ner på stan till Kamilla och fira henne.
På lördag jobbar jag 13.30-20.15
Och på söndag är det match:D

Så om ni vill mig något så finns jag för det mesta på ica ;D

Årsfeeeeest!

Igår var den stora årsfesten gaaalet, haha!

Jag och Frida åkte ut till hundran till kvart i 12, träffade resten av fotbollstjejerna och spelade volleyboll, spökboll, ultimate freesbee och fotboll i hallen. Sedan blev det sallad och dusch och fix. Jag, Frida och Ida gick sedan till Gina där handbollstjejernas förfest var. Vi övade på sången och drack osv. 
 Gick till skolan vid kvart över 5 och vi var först, woho! Vi blev till slut 174st på årsfesten. Kvällen bestod av mat, prisutdelningar, tal, sång, dans osv. Riktigt kul måste jag säga;P 
  Trodde att vi hade missat sista bussen också, men som tur var så kom det en till så den hoppade jag, Jocke och Lelle på och åkte in till stan. Jag och Jocke drog ner på joar och träffade resten av folket och då blev det dans, dans och dans. När det stängde gick jag, Sabina och Linn upp på torget och köpte mat och sedan delade vi på en taxi hem.

Man kan väl sammanfattas med ett ord; GAAALET! Hahaha, men skoj hade vi ändå;D

Good times.

I måndags jobbade jag 16-20.15. Och sen har jag vart ledig tisdag, onsdag och torsdag. Riktigt skönt måste jag säga! Och idag har jag jobbat 15-20.15. Är ledig imorgon och på söndag också. Skönt skönt:D

Imorgon är dagen D! Haha, nej men imorgon är det dags för årsfesten, mycket skoj!
Dagen börjar klockan 12 med lite lek i hallen med fotbollstjejerna. Sen drar jag och Frida vidare till Gina där förfesten för handbollstjejerna hålls. Och klockan 6 börjar årsfesten, wohooo:D

Lite bilder från förra årsfesten;





RSS 2.0