M

Var i Västerås med Jenny idag och det var mycket trevligt! Hittade massa fint också. Käkade mat på Spicey hot och jaa man kan väl säga att jag har fel på hörseln hahahaha!
  Vi fick sitta och vänta på bussen en hel timme och det värsta jag vet är att vänta! Så nu vet ni det! haha. Fick detta av Jenny också;


"Skytten

är dominanta, ofta utåtriktade och positiva. Hon har svårt att vara passiv. När det gäller känslor så har hon lätt för känslor som vrede, glädje, hänförelse och entusiasm. Skytten har svårt att handskas med sorg och depressioner. Hon har en forcerande energi och har svårt för att vänta. "


Det här med dominant och utåtriktat kanske inte stämmer ;) meen sista meningen är ju klockren haha!


Imorgon är det studenten, kul! Kolla på tåget på dagen och sen hem till Frida och fira henne på eftermiddagen :)

I

Hejj alla minna kåmpizar!
Imorgon ska jag och min kåmpiz Jenny till Vesterås. Vi ska åka buss dit. Vi ska köpa kläder i afärer. Sen ska vi eta på Spicey hot. Där fins det taimat. När vi etit klart ska vi titta i fler afärer. Sen ska vi åka hem.
Min kåmpiz Jenny är jättesnel. Hon har bruntt hår och gröna ögon. Hon har en lilebror som jag e tjär i. hihi.
Nu måste jag såva så jag årkar gå i afärer imorgon.
Hejdå!

N


E.

Sometimes you have to fall from the mountain to realize what you're climbing for. Obstacles are placed in our way to see if what we want is really worth fighting for.

Mine.

En hel vecka har gått sen jag skrev sist.
Måndag, tisdag & onsdag jobbade jag.
I torsdags var jag ledig och vad jag gjorde då var ju en bra fråga för det minns jag inte. På kvällen var syster och Max här och käkade middag iaf.
I fredags åkte mam&pap till Kramfors så jag har vart ensam hemma hela helgen. Jag jobbade 16-20.15 och när jag kom hem från jobbet så var Jenny redan hos mig. Vi lagade mat, käkade mat+efterrätt. Frida kom förbi och vi käkade chips & dip och kollade gamla skolkataloger. När Frida åkt så gick jag och Jenny o la oss.

Igår vaknade vi klockan 9, käkade fruktsallad till frukost, mycket gott. Sen drog hon hem och vid kvart i 12 blev jag upphämtad av Lina för o åka på match. Mitt knä funkar inte som det ska så jag spelade inte, knappt Jenny heller så vi började tagga för kvällen genom och dansa istället.
  När vi kom hem till Enköping igen så blev jag avsläppt hemma och duschade, fixade osv. Mötte upp Jenny så cyklade vi till Lina där lagfesten höll hus. Och Fjärdhundra är riktigt bra på o festa så det gick som det gick ;D Vid 1 drog vi på joar och det var riktigt kul och mycket folk också för den delen. Kom hem vid kvart över 3 och somnade med ett leénde på läpparna, hih.

Idag vaknade jag upp vid 11 med ett dunkande huvud så dagen har spenderas framför tvn och oth. Är nu klar med säsong 4, sweet.

Har vart en väldigt bra helg kan man säga, FSK´s damer ruuuuuuuuuuuules.The wind that blew my heart away.

Fredagen blev inte så jättelugn utan vid 3 fick jag ett samtal av J att vi skulle festa. Och jag är ju inte så svårövertalad så;P Tog 6 bussen till Jenny där vi började föra och vid 10 gick vi vidare till Västerviksgatan på fest och där var det skoj. Blev sedan utgång och det var riktigt kul. haha. Blev torggrillen som vanligt efter joar och till sist blev det hemgång.

Lördagen kollade jag fotboll ute i Grillby med Maria. Kvällen spenderades hemma hos Jenny med Frida. Vi tjockade oss, kollade eurovision och skrattade. En mycket bra kväll med mina fina.

Söndagen jobbade jag 10.45-15 och sedan ut till Grillby för o spela match. Vi förlorade med 5-4 så det var ju rätt ok.


Popular.

Ledig tills på söndag, skönt måste jag säga :D

Imorrn blire chill, lördag ska jag hem till J med Frida o kolla på eurovision och på söndag blir det jobb 10.45-15 och sen seriepremiär :D


oth.

Om jag verkar lite off så är det för att dom här människorna har tagit över mitt liv!


Femte maj.

Det är ingen vanlig dag för det är Fridas födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra! :D
Grattis Frida på födelsedagen! :D <3


.


Bruno Mars.


One last chance.

Gårdagen spenderades på jobbet mellan 12-20.15. Och kvällen spenderades hos Madde med henne, Jenny, Frida och Malin. Vi hade så sjukt jävla kul som det alltid är hemma hos Madde :D Vi drog vidare till joar och där var det mycket folk och sjukt kul där också! Blev sedan ett tradionellt besök på torggrillen efter joar. Blev en iskall promenad hem men hade bra sällskap i telefonen så det var ju najs! eheh.


Ni är så sjukt bra <3Dagen började inte bra och slutade inge vidare heller, kuuuul. Fy satan i gatan.


v.18

Måndag - Jobb ?-20.15
Tisdag - Ledig!
Onsdag - Träffa Alex
Torsdag - Jobb 16-20.15
Fredag - Jobb 16-20.15
Lördag - Jobb 14-20.15
Söndag - Jobb 10.45-14, seriepremiär!

Please don't stop the rain.

Tack James för att du finns där när jag behöver dig!RSS 2.0