Vecka 26.

Måndag - 12-20.15
Tisdag - 7.45-13
Onsdag - 12-20.15
Torsdag - LEDIG
Fredag - 16-20.15
Lördag - 8.45-14
Söndag - LEDIG

Forever and almost always.

Idag hade vi personalmöte mellan 9-11 och sen jobbade jag 11-17. Drog hem och bytte om och sedan blev jag upphämtad av mina 2 flicks. Vi burnade ut till Fjärdhundra och kollade på fotboll. Herrarna spelade och dom vann med 3-1, mycket najs! Drog tillbaks till stan och donken! Satt där ett par timmar och käkade mat och snackade skit, blev lite ledsen men sen mycket glad igen, hah!

En trevlig kväll med mina fina!

Ser fram emot sommaren mycket!
Lagfest med mitt älskade fotbollslag för saknade Ida kommer hem! :D, gatufesten och förfest med mina favortiflickor, Vintrosa med brudarna, fotbollens dag! och det bästa av allt; GREKLAND I TVÅ VECKOR!!!


Vecka 25.

Måndag - Jobb 11.45-20.15
Tisdag - Jobb 9-17
Onsdag - Jobb 15-20.15
Torsdag - Jobb 14-20.15
Fredag - Jobb 10-14
Lördag - Jobb 8.45-14
Söndag - LEDIG!


Don't fall in love. Fall of a bridge. It hurts less.


And that's why I smile

Redan helg! Sjukt!

I onsdags var jag ganska så sliten! Mormor och syster & Max kom och käkade lunch för pappa fyllde år.
Igår så gick jag upp klockan 5(!). Skulle åka till Åland fram och tillbaks över dan bara och bussen gick halv 8. Jag och Jenny fick platserna längst bak, najs! Vi käkade gott och köpte gott. Kom hem till stan vid halv 5 och vid 7 träffa jag tjejerna så käkade vi på Ricos och snackade inför Vintrosa. Jag och Madde följde med Linda och kollade in hennes lägenheet, mycket fin!

Idag har jag jobbat 12-20.15 och imorrn o på söndag blir det också jobb. Så det blir en lugn helg, skönt!
På söndag har vi vår sista fotbollsmatch före sommaruppehållet också.

På måndag ska jag göra något som jag egentligen inte vill, men vill man ha något i livet så får man kömpa för det också! Så får se hur det går ;P

Talking to the moon.

Jobb igår 7-20.15.
Jobb idag 7-20.15.
Jag är mör.

Vecka 24.

Måndag - Jobb 7-20.15
Tisdag - Jobb 7.45-20.15
Onsdag - Ledig
Torsdag - Åland
Fredag - Jobb 12-20.15
Lördag - Jobb 14-20.15
Söndag - Jobb 10.45-15

Fallin'.


I wanted you to fight for me.

Nu var det länge sen jag skrev så här kommer min första bok;

I onsdags träffade jag Jenny halv 1 för att kolla på studenterna, åh gud vad jag ville ta studenten igen! Det var så grymt kul! Efter att dom hade åkt skrindor och gått tåget så gick vi upp till skolparken och hängde saker runt Fridas hals. Gick sedan hem till Frida och stod på balkongen när dom åkte runt i bilarna. När Frida kom hem så blev det smörgåstårta och öppnande av presenter. Kom hem runt 7 och då blev det smörgåstårta för Michael tagit examen. Runt halv 9 mötte jag upp Ida & Eric så cyklade vi tillsammans ner till Slånbärsan och mötte Jenny och drog sedan på förfest. Vid halv 12 gick vi till joar och där var det så mycket folk så vi fick stå i kö i en halvtimme, men där inne var det riktigt roligt. När det stängde gick jag & Frida till torggrillen och sedan bar det av hemåt.I torsdags var jag lite mör så gjorde knappt något på dagen men på kvällen var det fotbollsträning, mycket roligt! Efter träningen åkte jag, Frida & Jenny upp till Donken och käkade mat o snackade skit. Alltid lika trevligt ;D

I fredags träffade jag Jenny & Frida på stan vid halv 1, gick till Tammerfors och satte oss o käkade skagenmacka<3 Blev sedan en tur på stan och sen hem igen. Vid 7 cyklade jag ner till Jenny så gick vi ut på en liten promenad, eller liten och liten. Vi var borta i 4 timmar, haha! Först gick vi en liten sväng för att kolla en sak, haha! Och sedan gick vi ut till Haga där Jenny visade mig runt och till slut satte vi oss på bryggan. Hur mycket mygg som helst men men. Och på vägen ut snackade vi om att vi aldrig får sms när vi är tillsammans, förutom från Frida men hon jobbade så det var ju tråkigt. Men i slutet av kvällen så hade jag fått sms av 4 olika personer, haha rekord! Det blev en rolig avslutning på kvällen, haha!I lördags var det sjukt fint väder ute och det gillas starkt! Cyklade ner till stan till kvart i 2, träffade Jenny & MariaK och köpte mjukglass på torget. Gick vidare ner till minigolfen där vi Och jag vann för vi körde att den som fick mest poäng vann ;D Efter minigolfen burnade jag hem, duschade och fixade. Drog ner på stan och mötte MariaK och Jossan så gick vi upp till Frida och lämnade vår dricka. Väntade på att Wallis och Jenny kom och sen gick vi till All in och satte oss och käkade mat. Sabina & Linn kom och gjorde oss sällskap också. När vi käkat och druckit klart så gick vi till Madde där förfesten höll hus. Vi blev runt 15 pers till slut och vi hade lika roligt som alltid hemma hos Madde. Det blev sång, dans, spel, skratt och prat. Vi gick ner till joar vid halv 12 och där var det inte mycket folk men vid 1 ramlade det in massa folk så det var skoj. Drog upp till torggrillen när det stängde och käkade kebab, gott! Hamnade på efterfest och skönaste killen var där! Haha dog av garv typ!Igår så jobbade jag 10.45-15 och det var riktigt jobbigt efter bara 1 timmes sömn, men man lever ju bara en gång! Efter jobbet kollade jag ett avsnitt av OTH och sen somnade jag mellan 5 och 9, haha. Lite trött kanske!

RSS 2.0