For the first time.

Nu ni alla mina tusentals läsare så ska ni äntligen få en update, som ni så länge väntat på och speciellt min kära jk.

I måndags blev det jobb 17-20.15 och efter det kom mamma och hämtade mig så åkte vi ner till idrottshuset. Träffade Linda där så kollade vi på herrmatchen.

I tisdags skulle jag ha vart ledig men fick hoppa in och jobba 8-18, men jag klagar inte.

I onsdags var jag ledig så då blev det en liten tripp på stan.

I torsdags jobbade jag 12-20.15 och samma tid i fredags.

I lördags blev det jobb 17-20.15, hade tänkt vara hemma och ta det lugnt på kvällen men det blev en spontanutgång med Sabina istället. Hur mycket folk som helst och det var skoj. Blev taxi hem efter torggrillen.

Igår åkte vi ut till Villberga och firade Max som fyllde år i onsdags. Mycket god fika och god tårta. Hämtade sedan min cykel hemma hos Sabina och sedan blev det kebab hemma.

Mycket har hänt i mitt händelserika liv, not

All night long.

Igår blev det jobb 13.30-20.15, sen hade jag bara tänkt ta det lugnt. Men både Maria och Jossan frågade om jag ville festa så why not liksom. Så efter jobbet skyndade jag mig hem, duschade, åt mat, fixade mig osv. Jag var hos Johanna kvart över 9, snabb eller vad?;D

Hos Johanna var Maria och Jossan och vi snackade politik, haha, lyssnade på musik och kollade youtube-klipp. Vi gick sedan vidare till Linda och Cricke som hade inflyttningsfest. Vi var där ett tag och vid halv 1 gick vi ner till joar. Var hur mycket folk som helst där nere så det var skoj. Efter joar blev det torggrillen och sedan delade jag och Sabina på en taxi hem.

Idag har jag vart väldigt seg och inte mått så jättebra, haha. Har iaf jobbat 17-20.15, och det var jobbigt.

When you got a good thing.

Igår blev det jobb 7-18, lång dag men det gick riktigt fort. Kvällen spenderades hemma med mina vänner c,c och d. Gick tom och la mig innan 11 för jag var så jäkla trött. Hade ställt klockan på klockan 7 för jag hade tänkt ut och springa, men orka det så jag somnade om till halv 11, skönt.
  Ska snart gå till jobbet tänkte jag, jobbar 13.30-20.15 idag.

Imorrn blir det jobb 17-20.15, hade egentligen velat åkt ut till fjärdhundra och kollat på handboll men matchen börjar 5 så det går ju inte, tråkigt.

Stay with me.

Måndagskvällen samlades trion för att ha en sleepover i Jennys nya lya;D
Jag mötte Maro vid bussen så gick vi in på ica och köpte blommor till Jenny. Sedan gick vi den långa vägen hem till henne. Väldigt fin lägenhet måste jag säga, och stor också!
  Vi gick till Rimi och köpte chips och dip och sen hem till Jenny och beställde pizza/kebab. Efter maten gick vi ut en sväng och sen hem till Jenny igen.
  Vi somnade väl runt 3.

I tisdags vaknade vi klockan 10, gjorde ordning oss, och sen gick vi till ÖB, en lunch på Donken hann vi med också innan vi gick hem till Jenny. Chillade och kollade på youtube-klipp, haha. Drog hem runt 6.

Igår blev det jobb 17-20.15.

Och idag har jag jobbat 08.30-11.45, och ikväll är det handbollsträning, bästa på hela veckan!:D


Från och med du.

I fredags blev det jobb 15.00-20.15, sen hem laga mat och chilla.

I lördags var jag ledig:D Vid 5 åkte jag ner på stan och träffade resten av folket som skulle med ut på kräftskiva. Var mycket trevligt! Vi käkade kräftor, sjöng sånger, drack, lyssnade på musik och kollade på stjärnorna och såg flera stjärnfall(y)!
  Bussen kom och hämtade oss klockan 12 för festen typ dog. Jag, Maria och Karlsson stannade på Donken och käkade lite mat, sen taxi ner på stan där jag tog cykeln och cyklade hem.

Igår blev det jobb 10.30-20.15, lång dag men 100% ob och det är ju alltid bra;D

Idag har jag jobbat 08.30-11.45, gick väldigt fort måste jag säga. Ikväll ska jag och Maro hem till Jenny och hennes nya lya! Riktigt najs:D

Once when I was little.

Igår var det första handbollsträningen för den här säsongen. Kul och kasta lite boll igen men inte lika kul att fysa.
Så idag har jag ont i hela kroppen, haha.

Huvudstaden.

Igår blev det en tripp till Stockholm med Maro, Jenny & Jossan. Blev mat på Kungshallen och sen bio. Mycket trevligt!


Like it´s dynamite

Har varken haft tid, ork eller lust att skriva blogg den sneaste tiden. Men nu tänkte jag göra ett försök iaf.

Den 17-24 augusti var jag i Magaluf med 3 chicken nuggets, det var muy bien. Vill ni läsa om resan så tryck HÄR!

Kan ju bjuda på lite bilder från resan iaf.Grym resa med 3 grymma tjejer. !

Blev jobb 26, 27, 28 & 29e.

Den 27e firade vi Maria som fyllde 20 år den 22a.


Den 28e hade jag och Alex liten fest med Mollgan och Laban, haha.


Jobbat den 31, 1, 2, 3 och 4e.

Den 4e hade vi en liten lagfest med handbollslaget, var mycket trevligt. Vi käkade tacos och drack lite och så. När dom andra gick vidare till rugbyklubben så drog jag till Maria där Maro, Jenny, Jossan och C-M var. Vi sjöng singstar och sen cyklade jag, Maria, Jossan och C-M till joar.

Igår blev det jobb på kvällen, och idag och imorgon är jag ledig. Så imorgon ska jag till Stockholm. På torsdag är första handbollsträningen för den här säsongen, ska bli riktigt skoj:D

Och på lördag är jag ledig så då blir det kräftskiva ute vid Fjärdhundra.

RSS 2.0