D.

Länge sen jag skrev så kan ju uppdatera vad som hänt under veckan.


Måndag 22/6

Jobb mellan 08.00-15.00. Sedan hem och tog det lugnt, cyklade till Maro runt halv 10 så gick vi till Donken med Bells och Jenny.

Tisdag 23/6
Jobb mellan 08.00-15.00. Samling kvart i 6 i Fjärdhundra för att spela match mot Nordia. Vi hade sämsta domarn genom tiderna och Nordia spelade fult så där gick min handled av. Var på akuten i 3 timmar sen var det bara hem och försöka sova.

Onsdag 24/6
Var bara hemma och tog det lugnt.

Torsdag 25/6
Var ner på hamnfestivalen en stund med mamma. Träffade sedan Maro och vi gick nere på hamnfestivalen ett tag. Sen var det hem och sova.

Fredag 26/6
Kollade på Victors match nere på Enavallen klockan 2, dom vann med 4-0 Efter den åkte vi ner till Korsängsfältet för att kolla på Fredriks match och dom vann också. Sen åkte jag hem, duschade och fixade mig. Vid halv 7 kom tjejerna och vi kollade på Sverigematchen, drack och pratade. Gick ner till hamnfestivalen runt 10 och var där till halv 2, då jag och Elvina blev utslängda;P Kom hem runt halv 4.

Lördag 27/6
Jag åkte hem till Maria vid halv 5 och resten kom dit runt 6. Vi grillade, drack, spelade spel och hade det skoj. Vi gick ner till hamnfestivalen vid kvart i 11 och vi gick direkt till scenen för att kolla på Smalare än Thord. Träffade massa trevligt folk och sen tappade jag bort dom jag kom dit med så träffade andra vänner istället och pratade:)

Söndag 28/6
Jag och mamma åkte ner till Korsängsfältet till 3 för att kolla på när Emelie spelade final i Globall cup, och dom vann till slut, efter straffar:) Efter den matchen kollade vi på Victors finalmatch och den förlorade dom tyvärr efter straffar.


;(

Kul att det gör så jävla ont.
Kul att jag inte kan träna på aslänge.
Kul att jag inte kan bada i sommar.
Kul att jag inte kan spela Vintrosa.
Kul att jag inte kan jobba nå mer i sommar.
Kul att jag ska ha gips i 4-6 veckor.
Kul att mitt liv går så jävla bra.
Gud va kul jag ska ha i sommar.

Tack alla ni som bryr er. Det betyder <3


J.

Länge sen jag skrev nu men kan väl uppdatera lite om vad som har hänt.

Söndag 14/6
Fotbollsmatch i Bålsta mot serietvåan Bålsta och vi vann! Med hela 4-0;D

Måndag 15/6
Tog bussen till Uppsala halv 8 för att gå på introduktion på akademiska. Var där mellan 9 och 1.

Tisdag 16/6
Första dagen på sjukhuset i Enköping. Började 9 med information och vi fick en rundtur och sedan blev det lunch. Efter lunch blev det jobb till 3.

Onsdag 17/6
Jobb mellan 8-15. Men fick sluta tidigare så det blev till kvart över 2 istället:)

Torsdag 18/6
Tog bussen till Uppsala klockan 7 för att ha hjärtlungräddningsutbildning halv 9. Det höll på till halv 12. Då gick jag ner till centrum för att käka lunch på Donken, hade sällskap av mina snälla vänner Maro och maria;D Klockan 1 var det föreläsning om ungdomar och hälsa. Tog sedan bussen hem 10 över 3.

Fredag 19/6
Mormor fyllde 90 år:) Så det blev midsommarfirande uppe på Fanna IP med hela tjocka släkten. Blev tipspromenad, mat och brännboll. Vid halv 7 fick jag skjuts hem av kusin och hans familj som skulle upp till Avesta. Kvällen spenderades framför tvn med chirre och cola. Kul? nej.


Maddes student.

12/6 Fredag

Jag träffade Maro, Jenny, Maria och Tori på stan klockan 12 för att köpa studentpresent till Madde. Vi hittade 6st vinglas som vi köpte till henne. 10 i 1 hoppade vi på bussen till Bålsta och vi gick direkt till centrum för att köpa någon nalle att hänga runt halsen till henne. Men det var slut överallt så vi köpte en bukett rosor att hänga runt hennes hals istället. Precis när studenterna skulle springa ut ur skolan så började det spöregna, typiskt. Så vi fick stå under ett träd och vänta på att Madde skulle komma. När vi hängt blommor runt hennes hals och pratat med henne ett tag så var det dags för henne att åka skrinda, och dags för oss att gå hem till Madde. Men det regnade så mycket så vi tog taxi hem till Madde istället:P Väl hemma hos Madde så väntade vi på att Madde skulle komma, vi satt och pratade och drack. Runt 4 kom hon hem och klockan 5 var det dags för mat. Gottgott:) Satt och käkade ett tag och efter det gick vi upp till Maddes rum för att fixa oss och så. Runt 9 gick vi till Linn och var där en stund innan vi skulle gå till Rickards. På Rickards var det asdålig musik men roliga människor;) Vi var där mellan 10 och kvart i 2, då det var dags att gå till bussen. När vi kom fram till Enköping gick vi till torggrillen och köpte mat, och sen blev det hemgång.


Bålsta.

Idag tar Madde studenten:D Så jag, Maro, Jenny, Maria och Tori ska åka till Bålsta och fira Maddes student hela dagen/kvällen/natten. Naajs:D




JAG VILL TA STUDENTEN IGEN! Det var så jävla kuuuul!:D

Västerås.

Idag eller egentligen igår så åkte jag, Marre W, K-ström och Märuu till Västerås för att hitta kläder tills på fredag. Vi kom fram runt 20 över 10 och gick direkt till gallerian. Gick runt ett tag i affärer och sen var vi så hungriga så vi höll på och dö, iaf jag;P Så vi gick till ett thaiställe. Jättegod mat var det, och jag var så hungrig så jag åt upp all min mat, lite av Marre W och lite av K-ströms mat. Efter det var jag mätt och belåten och då började allting. Marre W, K-ström och Märuu mobbade mig hela dagen, riktigt taskigt tycker jag. Och jag hade inte ens gjort nånting:P Aja vi gick runt i fler affärer och sen ville de ha fika så vi gick till Donken och käkade lite, och då mobbade dom mig ännu mer.:( Ni kommer få igen kan jag lova;P 
 Vi stannade kvar i Västerås till klockan 4 då vi tog bussen hem. Hemma bytte jag om, käkade och vid klockan 6 gick jag ner till Marre W. Mötte Märuu och K-ström utanför så hade vi sällskap in till Marre W;P Haha. Vi kollade på Sverige matchen och efter ett tag kom Tommy, Gustav och Kim också för att kolla på matchen. Sverige var ju mkt bättre den här gången iaf:P Efter matchen kollade vi på Lyxfällan och han var ju riktigt rolig;P Vi kollade även på Generation fett som handlade om feta kvinnor som gillade att sätta sig på män, helsjukt:P
  Vi gick hemåt runt halv 12 och nu ska jag strax sova.

Åh halleguttan.

6/6 Lördag

Jag hämtade upp Johanna klockan 7 så åkte vi till coop och handla lite och åkte sedan vidare till Tommy där vi skulle kolla fotboll. Hos Tommy var redan Maria, C-M, Kim och Viktor, och lite senare kom även Jessiqa. Sverige var kassa! Efter matchen kom Simon, TobbeW och Leo förbi. Vid 11 gick jag, Maria, Johanna, TobbeW och Leo ner mot joar för att gå på stadsfesten. Där inne var det riktigt kul och dom spelade ju min favoritlåt;D När joar stängde gick jag och Maria upp till torggrillen för att köpa french, mumsmums och sen blev det hemgång.


7/6 Söndag

Samling i Fjärdhundra kvart i 1 för att spela match mot Knarrbacken. Vi låg under med 2-0 och vi trodde det var kört men vi spelade bättre och slutresultatet blev 2-2:) Efter matchen var det bara att skynda sig hem och käka och fixa mig. Jag blev upphämtad av Maria klockan 6 och sedan åkte vi och hämtade upp Maro för att åka till Grillby och kolla på Nordia-Håbo:P Finfint;D Efter matchen åkte vi till Donken och käkade lite och sedan åkte vi till Skolparken där Tommy, Viktor och C-M var. Vi lekte lite i lekparken och åkte sedan till Coop och träffade min älskling;) Sedan blev det Donken igen;P Efter det släppte vi av killarna hemma hos sig och jag, Maria och Maro åkte hem till mig och satt vid datan.




Studentdagen.

5/6 Studentdagen

Dagen började med att jag gick upp klockan 5, duschade och fixade mig och så. Vid kvart i 7 åkte jag till Maria där champangefrukosten ägde rum. Vi åt, drack och hade det kul. Vid halv 9 kom Ramin, Jonas, Gunnar och Urban och delade ut stipendier och vi gav blommor till dom. Klassen åkte sedan till kyrkan och Jossan var inte så pigg då, haha;P Efter kyrkan gick vi ner till skolan för att äta lunch och det delades ut fler stipendier. Sedan gick vi till tingshuset för att fotograferas och efter det var det bara att skynda oss tillbaka till skolan igen för att få våra betyg och det skrevs i mössorna.
  Kvart i 1 var det dags att åka skrinda och det var så jäkla kul! Vi skrek och sjöng och hade så roligt:) Vi fick åka ett extra varv runt stan, så det var bara våran skrinda ute och körde. Vi kom precis tillbaka när tåget skulle gå, så det var bara att hoppa in och ställa sig i tåget och gå upp mot kyrkan. Vi gick och gick, sjöng massa och jag hade så sjukt ont i fötterna efter alla skavsår:P Efter mössan var på, på Dr. Westerlundsstatyn så åkte jag, Johanna och Linda runt stan i en cab. Vi skrek och sjöng och det blåste så sjukt mycket så höll på att blåsa av;P
  Efter att vi åkt runt i stan i typ en timme så blev jag avsläppt hemma där jag hade min studentmottagning. Jag fick jättefina presenter och det var jättegod mat, smörgåstårta, mums;D

Kvart i 8 träffade jag Kenny och så gick vi tillsammans hem till C-M där förfesten var. Hemma hos C-M fick vi ordningsregler och några sånger på ett papper, haha;P Det skrevs mer i mössorna, så nu är min mössa helfylld;D Vi fick jättegod tårta också, som såg ut som en studentmössa:) Vi sjöng en massa och hade det riktigt kul:) Simon kom på besök också:) Vid 11 gick vi ner till joar och jag stannade till 3.

Det var en underbar dag och en av de bästa i mitt liv. Men jag kommer sakna klassen, för efter vi var i Barcelona så kom klassen närmare varann och i slutet av 3:an så har det varit riktigt roligt!

SnyggaPartyIdrottandeDivor ;D








ALLA  VET ATT VI E! ALLA VET ATT VI E! ALLA VET ATT VI E SPID3!

IMORRN.

Igår vid 7-tiden skjutsade mamma ut mig, Maria och Johanna till Tobbe G i Örsa. När vi kom dit så var det bara G, Tobbe W och Niklas där. Alla hoppade i poolen utom jag, för jag vill inte bli mer sjuk, måste ju vara frisk imorrn;D Dom spelade vattenvolleyboll;P Och efter ett tag kom Carolina och senare kom Tannis också. När det började regna gick vi in och satte oss på altanen och pratade och drack istället. Vid halv 11 skulle G, TobbeW, Niklas och Tannis in till Uppsala för att gå på BJ, så Jimmy skjutsade in mig, Johanna och Maria till stan. Vi åkte först till Donken och käka lite mat, gottgott;D Sen skjutsade Jimmy mig och Maria till Hampus. Där var det lite folk så vi satt och pratade i hans partytält. Vid 2 gick vi in till Hampus istället och jag däckade direkt:P
  Gick upp 9 och då skjutsade Macke hem mig och Maria, gick och la mig direkt när jag kom hem. Sov ett par timmar och sen gick jag ner till skolan för att städa skåpen och ha geografi.

IMORRN IMORRN IMORRN! :D


SPID3.

Idag har jag vart med klassen i Bresse och spelat  beachvolleyboll. Precis när vi skulle börja så började det hagla så det var bara att springa in under tak och när det lugnat ner sig så spelade vi. Blev faktiskt sol och varmt ett tag:) När vi spelat klart så åkte vi till idrottshuset för att ha samling, vi fick fina presenter av Micke, haha:P Sedan var det dags att åka ut till Sanna för att fixa skrindan, och den blev riktigt fin:)

Strax ska jag hämta upp Johanna och Maria, och kanske Jossan så ska vi åka ut till Tobbe G där det blir partey;D


D.

Idag var det skola mellan 1 och 4, snackade om studenten och sen hade jag matteprov, hoppas verkligen jag får godkänt nu:P Vid klockan 9 så träffade jag Linda och Johanna så gick vi till US och satte oss. När Johanna och Linda ätit upp så gick vi till kloster där det var några från klassen som satt och drack, det var även byggare och samhällare där. Dom flesta drog vid halv 1 så då gick jag, Johanna och Maro hem till Johanna och käkade köttbullar, korv och makaroner. Mumsigt:) Jag kom hem nyss och strax ska jag gå o sova, så godnatt.


Säger bara: SPID3 är snabbare än securitas ;)

Mösspåtagning & Helsingborg.

28/5

Mösspåtagning började klockan 2, några lärare spelade musik och sjöng. Kan ju bara säga att Ubbe var grymmast, han kan fan allting:P Det delades ut lite priser och sen skulle vi sätta på oss mössorna. Man skulle ställa sig upp när dom ropade upp det programmet man går i och sätta på sig mössorna. Men när de säger samhällsvetenskapliga programmet så sitter hela våran klass ner, och efter det säger dom natur. Haha pinsamt, så vi fick sitta ner och ta på oss mössorna:P
  Efter mösspåtagningen var det bara hem och byta om och sen hämtade vi upp Johanna, Maria och Jessiqa så åkte vi upp till Tommy. Vi grillade, drack och sjöng;D Och hade det jättekul. Nästan hela klassen var där så det var roligt:) Runt 10 skulle vi gå ner till joar men jag och Jossan fick sjuts av Dalle ner, i hans assnygga bil;D Nere på joar var det riktigt kul, dom spelade ju bästa låten också;D Det blev hemgång runt klockan 1.
Bilder kommer upp på biilddagboken och på facebook.

29/5

Uppstigning klockan 6 för att packa och äta frukost och så. Halv 8 blev jag hämtad med minibussen så åkte vi upp till tågstationen. Där hade laget samling innan vissa tog tåg ner till Helsingborg och resten åkte minibuss. Jag och Maria fick platserna längst bak i bussen så att vi kunde sova eftersom vi inte var så pigga. Haha:P Vi kom ner till Helsingborg vid halv 3 och då gick vi in på hotellet och checkade in. Fyrstjärnigt hotell, as nice;D Vi gick sedan till Harrys och satte oss och drack och några stycken åt. Efter några timmar gick vi ner till stranden för att kolla hur planerna såg ut, det var jättefint och det var massa folk ute, det är man inte van o se i Enköping:P Jag och Maria tänkte flytta ner till Helsingborg;P Vi gick sedan till en pub och satte oss och drack. Sen blev det hemgång till hotellet, och jag somna direkt:P

30/5

Gick upp halv 9 för att käka frukost. När vi skulle ner till stranden så träffade vi några killar som hade svensexa, så vårat lag fick vara med och sjunga med personen som skulle gifta sig. Vi är röde, vi är hvite fick vi sjunga:P Vi var nere på stranden mellan 11 och halv 7 och jag har fått sån fin bränna, vi skrev numrerna på armen och jag hade nummer 16 när vi spelade matcher och det syns kan jag lova:P Jättefint till studenten, usch:P Direkt efter vi hade spelat sista matchen så gick vi till puben igen;P Vi gick sedan till hotellet och duschade och fixade oss och sen gick vtill en resturang och käkade. Satt där till12 och sen gick vi tillbaka till hotellet och sov.

31/5

Klockan 8 gick vi upp och åt frukost och sedan packade vi och vid 11 åkte vi hemåt. Vi kom hem till stan runt 6, då var det bara att byta om och sen kom Maria och hämtade mig och så åkte vi upp till Donken och käkade. Vi åkte sedan ut till Bresse där redan några från klassen var. Vi spelade beachvolleyboll och det var riktigt skoj:D Runt 9 åkte vi in till stan igen, vi åkte upp till Donken för att några skulle äta och sedan åkte vi hem till Johanna. Tog en nattfika på statoil vid halv 2, där vi såg Scotts också;P

RSS 2.0