Who you are.

Ny vecka igen, tiden går så sjukt fort!
Var ju ledig torsdag, fredag & lördag, skönt!

I torsdags träffade jag Jenny halv 12, köpte hårfärg på Coop och kollade lite på stan. Käkade lunch på amazing, GOTT!!! Och sen gick vi hem till Jenny och hon fick färga mitt hår, så nu har jag inte blond(grå) utväxt, skön..t! Tog bussen hem vid 4 och på kvällen var det handbollsträning!

I fredags åkte jag, mamma, Michael och Sussie till mormor och fikade, klockan 9 på morgonen! sjukt tidigt när man är ledig men det gäller att ta vara på dagen. Efter fikat blev jag, mamma & Michael upphämtade av pappa och så åkte vi ut till Tillinge och kollade på vårat nya hus, fint! Och det blir ju inte sämre av att det finns en stor fotbollsplan, tennisplan och ett elljusspår brevid huset, naaajs!
  När vi var klara där ute så åkte vi och handlade, köpte bakelser för och fira, haha! Sen hoppade jag in i duschen och gjorde ordning mig, fick skjuts till Jenny och lämnade mina grejer och sedan blev det en tur på stan med J.
  När vi var hemma hos Jenny igen så käkade vi lite, knäppte dom första och dunkade musik. Väntade på att resten skulle komma (Frida, Maria & Tessan), och när dom kom blev det ännu mer dricka, prat, skratt och kortspel. Drog ner till Stattshörnan till 12 och dansade sönder. Hade så sjukt kul! När det stängde så hade jag & Frida sällskap med Tessan hem. Jag & Frida tappade skorna :S och när vi kom hem så sömnade vi dirr.

Gick upp klockan 9 i lördags! Städade och fixade oss och sedan gick vi förbi Tammerfors och köpte skagenmacka och vidare ner till idrotthuset för att kolla på handboll. Jenny kom och gjorde oss sällskap till nästsista matchen och när vi inte orkade kolla mer så åkte vi hem.

I söndags blev det jobb 8.45-15 och sen match mot Upplands Tuna! Upplands domare kan ju vara dom sämsta! Meeen vi vann iaf med 31-25 så det var skönt!

Vecka 44;
Måndag - jobb 16-20.15
Tisdag - jobb 7-17, handbollsträning
Onsdag - jobb 16-20.15
Torsdag - chill med J, handbollsträning
Fredag - jobb 16-20.15
Lördag - ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRS!!!!!!!!!!!
Söndag - bakis som satan


Jenny 21 år!!

DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA JENNYS FÖDELSEDAG!!!! HURRA HURRA HURRA! <3


I lost my heart.


Tänk alla gånger.

Helgen har bestått av jobb jobb och jobb!

Jobbade 8-20.15 igår, kollade Jurassic park och somnade runt 10. Blev väckt två gånger under natten, kul! Måste ju ha min skönhetssömn, heheehe. Första gången var av en bra sak, hihi, andra gången var av en mindre bra sak. Jenny hatar ännu mer nu, hehe.

Idag har jag jobbat 8.45-15, gick ner till Frida och åkte ut till hundran för att kolla handboll. Och sedan en tur till Donkisch.

Nästa vecka blir det inte mycket jobb, skönt!

Måndag - 11.45-20.15
Tisdag - LEDIG
Onsdag - 16-20.15
Torsdag - LEDIG, JENNY 21 ÅR!!!!!
Fredag - LEDIG
Lördag - LEDIG
Söndag - 8.45-15

.

HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS


Utan dina andetag.


Without you.

I fredags blev det fest hos Jenkan med mina fina vänner, ner på stattshörnan och dansa sönder lite, Donken med Simon & Robin, och sen hem till Jenkan och sova. Grym fredag med ett undantag, hehe.

I lördags blev det kebab hos Jenkan, ner till idrottshuset med J & F och kolla handboll.


Denna veckas jobb;

Måndag - 7-12.45 & 16-20.15
Tisdag - LEDIG
Onsdag - LEDIG
Torsdag - 16-20.15
Fredag - 16-20.15
Lördag - 8-20.15
Söndag - 8.45-15


Jag blöder kärlek.

Gårdagen spenderades med Jenkan & Fritte. Vi åkte till Erikslund och shoppade, sedan köpte vi med pizza från Misto Uno hem till Jenkan. Käkade maten, kollade på Sverige-matchen och idol. Efter idol blev det en kall promenad hem i höstmörkret.

Idag har jag bara vart hemma och knappt gjort nånting, så skön..t!

Imorgon jobbar jag 8.45-15 och sen ut till hundran för att kolla på handboll.

Nästa vecka blir det mycket jobb men det är skönt så man har något att göra på dagarna.

Måndag - 7-12 & 16-20.15
Tisdag - 7.45-13
Onsdag - 16-20.15
Torsdag - 7-17
Fredag - 16-20.15
Lördag - (14-20.15)
Söndag - 8.45-15

Lighters.

Nu var det ett tag sen jag skrev här men har inte riktigt haft tid.

Grekland var gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt! Bästa två veckorna på det här året!
Sen vi var i Grekland har jag jobbat, tränat, spelat match, festat, haft myskvällar osv.

Veckan ser ut så här;

Måndag - jobb 11.45-20.15
Tisdag - LEDIG
Onsdag - jobb 7-20.15
Torsdag - jobb 7-17
Fredag - LEDIG
Lördag - LEDIG
Söndag - jobb 8.45-15

RSS 2.0