Never say never.

I torsdags var jag till västerås och shoppade lite. Hittade en klänning till års och köpte dom sista presenterna till Jenny. På kvällen var det handbollsträning, vi var så många så vi spelade match hela träningen, grymt kul.

I fredags jobbade jag 07.00-18.30. Sen hem fort som satan och byta om och fixa det sista. Fick skjuts till Jenny där redan Maro, Maria, Jossan och Madde var. Jenny öppnade sina presenter och sen käkade vi mat. Sjöng singstar, spelade spel (som jag och Maria var grymma på ;)) osv. Jag och Maria tog cykeln ner till joar vid 12 och dom andra kom strax efter. Var skitmkt folk på joar och det var hur kul som helst i början. Jag, Maro och Jenny drog därifrån vid halv 3 och gick upp på torget och köpte french och cola. Promenerade sedan hem till Jenny och somnade vid 4.

I lördags ringde Maria och väckte oss vid halv 11, vi gick upp och gjorde ordning oss och käkade frulle. Maria kom upp till Jenny en stund och sedan vandrade vi 4 ner på stan för att lämna Maro vid bussen. Vi gick vidare till ilian för att kolla på innebandy. Först spelade damerna och sen herrarna, men jag och Jenny kollade bara första perioden av herrarnas match för sedan var vi tvungna att dra. Vi gick hem till Jenny och jag hämtade mina saker och gick sedan till gamla statoil för samling till match. Vi åkte till Uppsala för att spela mot HK 71 och vi vann!:D Så roligt att spela såna här kämparmatcher!


Jääänuuu.

DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JENNYS FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS JENNY PÅ 20-ÅRSDAGEN! <3


The right way.

Igår blev det först jobb 07.00-10.15 och sen vidare ner på stan och fixade lite på banken och bokade frisörstid. Sedan tog jag och Jossan bussen till Bålsta och därifrån tog vi pendeln till Stockholm där vi träffade Maro. Vi gick runt och kollade i affärer och käkade på kungshallen. Tog tåget hem vid 20 i 7 igen.

Idag har jag bara tagit det lugnt och sen jobbat 17.00-20.15.

Imorgon ska jag upp tidigt tidigt, börjar jobba redan halv 7, men skönt att jag slutar kvart över 10 iaf:)


Parts of you.

Idag har det vart en bra dag.
Gick upp halv 10, duschade och gjorde ordning mig osv. Vid 11 gick jag ner till idrottshuset och kollade lite handboll med mami. Gick sedan upp på stan och träffade Johanna och Maria för att käka lunch. Blev kakelugnen, mucho gott. Efter det gick vi och kollade på Åhléns. Sedan blev det fotbollstittande med Maro, Jossan och Jenny. Svinkallt och regnigt, usch!
Efter matchen gick jag hem och bytte om osv. Åkte sedan med Carro och Linda ut till Fjärdhundra för att kolla på handboll. Trodde att det skulle bli en spännande match, men FSK var mycket bättre än motståndarna så dom vann med 8 bollar.

Har precis kollat klart på gossip girl. Imorgon blir det jobb 07.00-10.15, sen ner till banken och sen stockholm;D

Angel.

Trött AB.

Idag gick jag upp klockan 7, duschade osv. Började jobba halv 9 och slutade halv 3. Tog cykeln ner till idrottshuset där jag kollade på handboll med Maria och Johanna:D Kul och träffa henne igen:D Runt halv 5 drog cyklade jag tillbaka till jobbet och jobbade 17.00-20.15. Och nu är jag liiiiite trörr va.

Imorgon blir det både handboll och fotbollstittande (y)

Lovely.

Glad tjej!
Ledig både julafton och juldagen, woho på det! Jobbar dock på nyår fram till kvart över 6 men är ledig dagen efter. Det är ju alltid nått;D

J, hihi

Fields of gold.

Idag när jag gick ner till affärn och hämtade pake så hade nya schemat kommit. Och jag är ledig helgen 6-7 november. UNDERBART:D Wooohooooo

Gubben i lådan.


Red.

Idag var det dags för derby mot Nordia, blev tyvärr förlust med 17-19.
Fick spela 15 min, men det var ju kul så länge det varade;) haha

Birthday girl.

Igår blev det jobb 07.00-18.30, sen hem fort som satan, käkade mat och bytte om osv. Cyklade ner till Linda och var där kvart över 7. Trodde jag skulle komma typ sist men jag kom 2a;D haha. Hemma hos Linda var det riktigt trevligt med roliga människor. Cyklade hem runt kvart över 12, lite trött man var då efter att ha gått upp halv 6 på morgonen.

Idag har jag jobbat 13.30-20.15 och imorrn är det derbydags! FSK-Nordia klockan 5 i hundran;D


GRATTIS LINDA PÅ 20-ÅRSDAGEN <3

Save me.

Igår åkte jag och mamma ner på stan och kollade runt lite, köpte present till Linda också som fyller år på lördag. Sen tog vi bussen hem och handlade på ica. Jobbade 17.00-20.15. Var en underhållande kväll i kassan, mycket roliga människor som är in och handlar, haha.

Idag gick jag upp 20 över 6, började jobba 7 och slutade halv 11. Ikväll är det handbollsträning igen, mycket skoj! :D

I´d rather be with you.


Igår träffade jag Alex som var en evighet sen känns det som. Vi gick en liten promenad med Harry, eller liten och liten vi var ute i över en timme. Vi gick även in på HM och köpte hårfärg, och sen hem till Alex och färga håret och spelade wii, riktigt kul faktiskt ;P

Idag har jag vart hos mormor och fikat och sen bara jobbat. Nu sitter jag och kollar lite halvt på fotbollen på tv, men Sverige spelar inte alls bra så ger nog upp det snart tror jag.

The photograph.

Idag var det bortamatch mot Rosers, med några bakfulla och sjuka så lyckades vi ändå vinna;D Riktigt skönt!

Veckan som kommer ser ut så här;
Måndag - Jobb 07.00-10.15
Tisdag - Jobb 17.00-20.15
Onsdag - Jobb 17.00-20.15
Torsdag - Jobb 07.00-10.30, träning
Fredag - Jobb 07.00-18.30, fira Linda
Lördag - Jobb 13.30-20.15
Söndag - Hemmamatch mot Nordia.

En mycket bra vecka ser det ut o bli ;D

J.




Nothing ever hurt like you.

Igår gick jag upp halv 6(!) hur tidigt som helst ju. Fixade mig och så innan jag började jobba klockan 7. Dagen gick rätt fort ändå och jag slutade klockan 6. Men fick gå lite tidigare för jag skulle egentligen bort klockan 6.
  När jag kom hem så fixade jag mig lite till och bytte om och sen skjutsade Michael mig till Thessan där vi skulle ha handbollsfest. Trots att jag kom dit kvart över 6 så kom jag bland dom första, haha. Resten droppade in strax innan halv 7. Vi käkade mat från vita elefanten och fila lite på sången till årsfesten. Runt 8 kom herrlaget också. Det blev dricka och prat osv. Jag och Frida gick därifrån runt halv 2, gick förbi banken och sen tog jag taxi från Frida och hem.

Idag har jag jobbat 13.30-20.15. Var helt slut efter så jag har bara varit hemma ikväll. Skulle egentligen till Linda som fyller 20 idag men jag orkade verkligen inte. Och så ska jag upp tidigt imorrn så tänkte att det var bäst att vara hemma. 

Imorrn har vi bortamatch mot Rosers, skoj med match ;D

Written in the stars.

Nu var det ett tag sen sist igen. Inte så värst mkt som hänt.

28/9 - Jobb 15.00-20.15
29/9 - Jobb 08.30-18.00
30/9 - Handbollsträning
1/10 - Jobb 07.45-18.00, flyttade till Jenny över helgen, partey med mina flickor, oktoberfesten
2/10 - Fotboll med M&J, oktoberfesten
3/10 - Seriepremiär!
4/10 - Jobb 16.00-19.00
6/10 - Jobb 16.00-19.00

Och idag har jag jobbat 07.00-10.30.
Som sagt, det har inte hänt så värst mycket.
Ikväll är det handbollsträning, bästa på hela veckan.

Imorgon - jobb 7-18 och sen handbollsfest.
Lördag - jobb 13.30-20.15
Söndag - match mot Rosers


RSS 2.0