28 februari 2010.

Helgen har varit kanon!

I fredags så blev det jobb 8-17, sen hem och tagga, byta om och fixa osv. Tog 19.09 bussen hem till Maria, där Maro redan var. Vi lyssnade på musik, drack lite, satt vid datan och så. Vid kvart i 9 kom Jenny och då gick vi ut till Marias rum och sjöng singstar, drack och hade det roligt. Vid 12 gick vi till joar och hade det riktigt kul där inne. Det blev hemgång när det stängde, och jag hämtade cykeln som stod i en meter snö. Jag, Maro och Jenny gick upp till torggrillen och käkade mat och sedan cyklade jag hem. Och det var väldigt tungt kan jag lova, knappt nån luft i hjulen + att det var is på gatorna + att det bara var uppförsbacke hem. Men jag kom hem till slut iaf:P

Igår var det dags för handbollsfest med både damerna och herrarna, i rugbylokalen. Det började klockan 6 och då köpte vi lite dricka och så. När alla hade kommit så åt vi mat, tacos, mycket gott. Efter maten så blev det lite lekar, spelade kort och mycket dans. Det var riktigt roligt faktiskt:) Vid 12-tiden så gick jag och Amanda ner till joar där det var hur mycket folk som helst. Träffade Maria och Jossan där nere så var med dom resten av kvällen. Blev dans nästan hela kvällen och vid halv 3 gick jag och Jossan ut från joar, och då träffade vi Adde och Henke så följde med dom till Papillon och åt mat. Sedan delade jag, Adde och Henke på en taxi hem.

Nu blir det jobb måndag-fredag, sen inflyttningsfest hos Anton på fredag och sen har Fanny och Erika 20-års fest på lördag:)

21 februari 2010.

Veckan har gått fort, jobb måndag-fredag. Fotbollsträning i tisdags och handbollsträning i torsdags.

I fredags efter jobbet blev det filmkväll med chips, dip och cola och filmerna Mirrors och The final destination.

Igår så blev det idrottshudet för att kolla på handboll på dagen, sen hem och äta, fixa och så. Jag fick skjuts till Jenny vid halv 7, dit Maro också kom. Vi drack, sjöng singstar, kollade melodifestivalen och hade det skoj som alltid;D Vid kvart över 9 gick vi vidare, och sen vid halv 11 gick vi till joar. Och där var det rätt skoj faktiskt, inte så myckt folk men. Pappa och Michael kom och hämtade mig vid halv 3, och hemma hade mamma gjort varma mackor, mycket gott.


M.N.J. - det nya E.M.D ;)

14 februari 2010.

Igår så blev det ikea med mamma och Michael. Sen hem och duscha, fixa och så. Mamma skjutsade mig till Zabbe där lagfesten hölls vid klockan 4. Vi körde olika tävlingar under kvällen, åt pizza, drack och hade det trevligt. Det började spåra lite så jag, Jojjo, Bella och Tessan åkte hem till Linda vid halv 12. Hemma hos Linda blev det mer dricka och prat. Vi tog taxi ner till joar vid kvart över 1, gick in och dansade och hade det skoj. Skulle ha blivit efterfest på IP och det hade ju varit perfekt att ha så nära hem. Men det blev inte så, så jag och Christian delade på en taxi hem.

Idag blir det match mot Vassunda halv 4, så roligt att spela handboll :D


STORT GRATTIS TILL AMANDA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG:D <3


10 februari 2010.

Jag är helt sjukt trött, så jag ska nog gå och sova strax.

I måndags så blev det jobb 11-20. Efter det kom Maro och Jenny upp hit och hälsade på:) Följde med dom ut en sväng och sedan blev det en liten löptur.

Igår så jobbade jag 9-18, sen hem och fixa tvätten, äta och sen iväg på träning mellan 20.30-22.00.

Idag har jag jobbat 8-17. Och så har jag äntligen plockat upp mina kläder ur alla soppåsar, haha.

Imorrn blir det jobb 8-17 igen, och sen träning mellan 19.15-20.45.

Och på fredag blir det jobb 9-19.

På lördag är det lagfest med Åsunda, riktigt skoj:D Och just det, jag skrev på för Åsunda igår också, så nu äre inge mer fotboll i F-100;D

ETT STORT GRATTIS TILL MIN MADDE SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! :D <3


7 februari 2010.

Just nu sitter jag och kollar på videofilmerna från igår och håller på och dö av skratt, haha. Ett av filmklippen ligger ute på facebook så där kan ni kolla och skratta lite;D

Gårdagen blev mycket bra tycker jag. Jag åkte till Maria vid halv 6 där Jossan, Johanna och Jessiqa redan var. Vi beställde mat och drack lite. Efter maten fick vi skjuts upp till Eric där återträffen skulle va. Och vi tjejer som var 50 min sena kom först, haha. Resten droppande in strax efter oss. Vi kollade på Barcamatchen, jag och Jossan var japaner, det togs mycket kort och det blev mycket skratt:) Vid halv 11 åkte jag, Jossan, Maria, Niklas och Linus ner till joar. Och där träffade jag Madde och hennes kompisar. Så under kvällen blev det mest häng med Bålstafolket och lite dans. Gick hem när det stängde, och jag och Maria gick upp på stan för hon skulle köpa mat. Och jag var så smart så jag tänkte ta cykeln hem, men sen råka jag bromsa så bromsarna fastna. Så det var bara att gå tillbaka med cykeln till Kyrkogatan. Och så istället fick jag gå hela långa vägen hem istället. Aldrig mer säger jag bara, det var hur mycket dimma som helst i vattenparken, så jag var rädd att träskmonstrena skulle komma fram, haha. Jag kom hem till slut iaf och somna direkt.


5 februari 2010.

Den här veckan har varit tuff måste jag säga;P

I måndags blev det jobb mellan 8.45-17.00. Sen hem och ta de lugnt.
I tisdags jobb 09.00-18.00, kom hem halv 7, åt mat, ner till id-huset för att sitta i seketariatet, hem och kolla PH och sen sova.
I onsdags jobb 11-20, sen packa.
Igår jobb 8-17, hem äta, träning 19.15-20.30, kolla lite handboll, hem och packa, sova.
Idag har jag hjälpt till och flytta lite, sen jobb 11-20, hem och äta. Och nu ska jag snart börja packa upp massa grejer.

Imorgon ska jag sova länge iaf har jag bestämt. Sen ska jag hem till Maria vid 5-6, äta med tjejerna och sen till Eric på återträff med klassen:) SKOJ! :D


RSS 2.0