Grekland!

Dålig uppdatering här men man har ju semester och vem orkar skriva blogg då? haha.

I helgen var det fotbollens dag i hundran, match och fest. En bra kväll!

Imorgon drar vi tre till Grekland och spenderar 2 veckor i solen, underbart!

Vecka 33.

Måndag - LEDIG
Tisdag - LEDIG
Onsdag - 16-20.15
Torsdag - 7.45-16
Fredag - 7.45-12
Lördag - SEMESTER
Söndag - SEMESTER

Och sen semester till den 11 spetember!! LOVELY!

Good life.

Lite dålig på o skriva blogg känner jag men har haft fullt upp.

Helgen var mycket bra! I lördags jobbade jag 14-20.15, sen drog jag ner till Tessan & Micke där handbollsfesten höll hus. Hade askul med mina handbollsvänner och vi drog ut på hörnan senare under kvällen. Jag gjorde en faceplant och tappade både sko och strumpa. Skon hittade vi men inte strumpan haha! En mycket trevlig kväll!

I söndags blev det kebab med Jenny och sedan match ute i hundran. Ingen kommentar om den matchen, haha.
Igår och idag har jag vart ledig, mycket skönt! Har tränat både fotboll och handboll ikväll. Och jag måste bara säga att handboll är fan det bästa som finns;D Speciellt när man spelar i ett sånt underbart lag så blir det 1000 gånger roligare :D

Lovely tuesday.

Idag är det en mycket bra dag! Både fotboll och handbollsträning ikväll, me like a lot! :D

Vecka 32.

Måndag - 14-20.15
Tisdag - 7.45-13
Onsdag - 14-20.15
Torsdag - 10-20.15
Fredag - 7.45-20.15
Lördag - 14-20.15
Söndag - LEDIG

VBHC.

I fredags blev jag hämtad av Maria vid halv 2, vi åkte och hämtade Haake och sedan blev det en lunch på Wickmans. Efter maten lämnade vi av Haake och vi åkte till Maria för att packa och jag fixade spellista till resan.
  När vi var klara så åkte vi ner till stan och hämtade upp Madde, Linda & Lollo och åkte mot Örebro. Vi stannade vid Hälla för att köpa med oss frukost och lite gott till kvällen. När vi åkt en bit på parkeringen så stannar en kille oss och vi tänkte Wtf? Och så säger han: Ska ni åka med backluckan uppe? HAHA! Tur att vi inte var i Enköping och skämde ut oss iaf. Vi åkte vidare till Örebro och stannade i centrum för att käka kebab, mums! Efter vi ätit och skrattat så vi fick ont i magen så åkte vi till Vintrosa. Där plockade vi upp tältet och fixade ordning och senare så tränade vi lite på sanden, roligt roligt;D När vi ledsnat på det så gick vi till tältet och spelade kort och käkade chirre, gott gott!

Vaknade kvart i 7 på lördagsmorgonen och vi käkade frulle och packade väskorna. Hanna kom till 8 så då gick vi till planerna och kollade på lite matcher och sedan var det dags för uppvärmning. Vi spelade första matchen 8.40 men förlorade. Andra matchen var mot Finspång och då var vi grymma så den vann vi. Tredje matchen var mot Hallsta och där vann vi en halvlek var så det blev shoot-out och den förlorade vi tyvärr. Sista matchen var vi grymma igen och vann;D Vi kom trea i gruppen så gick inte vidare så vi åkte hemåt istället. Stannade i Arboga och käkade på Subway och vi var hemma i Enköping vid halv 6. Resten av kvällen spenderades framför tvn och jag somnade klockan 10, trött?


Rain over me.

Den här veckan kommer bli bra:D

På torsdag blir det Åland hela dagen. Fredag åker jag och brudarna ner till Vintrosa och tältar för att på lördagen spela beachhandboll:D:D:D:D:D Wohooo :D


Team Onebuying HF

RSS 2.0