Mine

Do you remember


110131

Helgen vart mycket bra!

I lördags kom Jenny hit vid 1 och så gick vi till Bergvretshallen för att kolla handboll, både EHF damerna och herrarna spelade. Efter matcherna fick vi ryck och tänkte att vi skulle gå ut. Så Jenny gick hem till sig och fixade medan jag gick ner till jobbet och snackade lite. När mamma hade kollat klart på handboll så gick vi till pizzerian och köpte med oss mat hem.
Jenny kom hit vid halv 8 och vi började dricka och hade skoj. Vi åkte ner mot joar och hämtade upp Frida på vägen. Inne på joar var det mycket skoj, men Jenny hade nog roligast av oss, haha.
  När joar stängde så drog jag och Frida till Papillon och köpte kebab, gott! Ser fram emot torsdag nu, haha!:D

Kom hem vid halv 5, sov 4 timmar och sedan var det bara att gå upp. Var inte den piggaste men jag mådde inte dåligt så det var skönt. Jobbade 10.30-20.15 och efter det var jag riktigt mör.

Idag har jag jobbat 7-10.15, vart på stan och gymmat.

Imorgon blir det jobb 7-18, onsdag; 17-20.15, torsdag; 7-10.30 och sedan ledig resten:D:D:D

På torsdag har vi match mot Bålsta, woho!

110128

Ge mig en utomlandsresa nu!









110126

Idag blir det jobb 7-17.30 och sedan fotbollsträning i hundran! :D


110123

Helgen har varit mycket bra!

Igår gick jag upp klockan 6, på en lördag! Inte helt okej. Var och jobbade 7.30-13.30. När jag kom hem packade jag väskan och käkade lunch och åkte sedan ner till gamla statoil för samling klockan 3. Vi åkte vidare till Åkersberga där vi spelade mot Bega. Och vi kämpade riktigt bra men det blev tyvärr förlust med 24-23.
  Tillbaka i Enköping runt halv 8 och jag blev avsläppt hos Alex och Jocke, där även Kamilla var. Vi spelade spel, drack och hade det skoj! Kul och träffa flickorna igen!:) Vi drog ner på joar strax innan halv 12, var ju gratis så det var najs;D Hade riktigt kul på joar. Blev hemgång när det stängde och somnade efter 4 nångång.

Idag har jag bara sovit typ, gick upp klockan 10 för att säga hejdå till Michael som åkte tillbaka till Kramfors idag, och sedan somnade jag om till 2, skööön..t!
Har kollat Sverige matchen ikväll och dom var riktigt bra! :D


110121

Veckan har gått rätt fort och det är skönt!
I måndags var jag ledig, men jag kommer inte ihåg vad jag gjorde då:S
I tisdags var jag ner och jobbade 1 timme, haha. Räknade kassan och fixade och så. Gick hem och kollade oth<3.
I onsdags blev det dubbelpass, jobbade först 7-10.15 och sedan 17-20.15.
Igår blev det jobb 7-18, fick även träffa min saknade Alexandra som jag inte har träffat på år och dar känns det som:O Får ta igen det snart tycker jag! På kvällen blev det handbollsträning, alltid så kul att åka ut till Fjärdhundra och kasta boll:D
Idag har jag jobbat 7-18.30, och just nu sitter jag och kollar på lets dance, haha.

Imorgon blir det jobb 7.30-13.30. Samling klockan 3 för att åka till Åkersberga för att spela match:D

Och på söndag är jag ledig, skön...t!

Nästa vecka blir det ganska mycket jobb;
Måndag - 16-20.15
Tisdag - 7-18
Onsdag - 7-17.30
Torsdag - 7-18
Fredag - 15-20.15
Ledig både lördag och söndag, naajs:D

110119

This is the way you left me
I´m not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

110117

Life is what you make of it. Always have been, always will be


110116

Helgen har vart toppen!
Igår jobbade jag 8.30-14.30 och sedan gick jag ner till idrotthuset för att kolla på handboll med Jenny, Maria och Madde. EHFs herrar spelade mot Lidingö och när den matchen var slut åkte vi till Coop och köpte chips dip och cola, mums. Åkte sedan till Rimi och köpte mat och sen vidare till Jenny där mästerkocken visade upp sina kunskaper. Maten var hel okej, lite bränt bröd men annars så ;) Vi käkade maten medan vi kollade på Sverigematchen och dom vann! Grymt! Sedan var det bara fram med chipsen och dippen, gött.
  Maria och Madde drog vid halv 10 så då kollade jag och Jenny på nån film på fyran, tog kort, kollade youtube-klipp sjöng och spelade in en video, haha för sjuka. Vi somnade väl runt 2 kanske.

Idag vaknade vi upp vid 10 snåret. Käkade chips och dip till frukost hähä. Maria kom och hämtade oss klockan 1 så åkte vi hem till mig och hämtade mina matchkläder. Drog sedan vidare till Donken och käkade lunch och sedan vidare till Maxi där Maria handlade mat och sånt där. När handlingen var klar åkte vi till Maria och checkade hennes nya crib, var mycket fint!
  Vid kvart över 3 hämtade vi Frida och sedan Carro och åkte ut till Fjärdhundra. Jag hade match mot Tirfing och vi vann med 24-21 mot serieledarna, mycket bra!

Nästa onsdag ska jag och Jenny ut till hundran och sparka lite boll, ska bli mycket skoj! :D

Maro 21 år!

Det är ingen vanlig dag, för det är bästa Maros födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!!
GRATTIS MARO PÅ 21-ÅRSDAGEN <3<3<3<3







110111

Har fått lite mer jobbtider i veckan, men jag klagar icke. Idag jobbade jag till 20.15 istället för 18. och på torsdag blir det jobb 7-18 istället för 12-20.15. så då kan jag träna handboll:D:D

Den här veckan skulle jag egentligen ha jobbat 13.45 timmar, men det blir lite mer än så, nämligen 41 timmar. haha.
Cash is king.

På lördag blir det mys med mina fina flickor, ska bli riktigt kul!


Mitt 2010.

Januari;
Kamilla flyttade från ghettot och hade utflyttningsfest med fettmycket folk. Maro fyllde 20 år och det firade vi med Vita elefanten och förfest hos mig och sedan joar. Kalle hade 20-årsfest. Det blev lite fester med brudarna. Övegången till Fjärdhundra blev klar och jag spelade min första handbollsmatch i Fjärdhundratröjan (y).

Februari;
Familjen flyttade från Kyrkogatan upp till Bergvreten och det var mycket bra. Jag fixade praktik på Ica Bergvreten och var där 40 timmar i veckan i 2½ månad. Vi hade äntligen våran återträff med SPID, åh som jag saknar den klassen. Det var dags för första lagfesten med Åsunda, började hemma hos Zabbe och sedan åkte vissa av oss till Linda och fortsatte och blev slutligen joar. Handbollsfest med herr & damlaget i rugbylokalen. Mycket handbollsmatcher, älskart.



Mars;
Anton hade inflyttning/23-årsfest hemma hos honom i Fanna. Dagen efter hade Erika & Fanny sin 20-årsfest i Boglösa bygdegård, var mycket kul. Det blev fotbollstittande nere på Korsängen med mina flickor. Melodifestivalkväll hos Madde och sedan joar. Mamma hade fest så jag, Maro och Jenny hjälpte till och stod i baren, och sedan blev det joar för mig och Maro. Vi hade handbollsmatch på Åland så dom flesta från herrlaget åkte med också, så det blev fest i bussen som fortsatte nere på joar.



April;
Påskfesten varade i hela 3 dagar. Första kvällen förade jag och Maria hemma hos Jossan. Andra kvällen blev det hos Maria med skönt folk. Och sista kvällen blev det hemma hos Madde. Jag fick jobb på Ica och kunde inte vart lyckligare. Johanna kom till Enköping och hälsade på. Mycket fotbollsträningar nere på konstgräset. Personalfest med jobbet. Löpturer med Maro & Jenny. Jag & Maria spontanfestade hemma hos Vikkan. Valborg med Jenny & boysen.

Maj;
Handbollsfest på Mellevi med lekar, alkohol och skratt. Seriepremiär mot Bro och vinst med 12-0, och jag gjorde mitt första mål på typ 100 år. Det blev mycket fester hemma hos Madde. Premiär på Borgvallen. Mys med Sandra & Jossan. Alex fyllde 20 år och det firades. Äventyr med Maro & Jenny.



Juni;
På studenten var vi hemma hos Maddes föräldrar och festade med massa folk, blev sedan joar. Det var mycket jobb den här månaden, likaså i juli. Mycket promenader och bresse. Midsommar firades hos Madde med god mat, underbara människor och kubb. Gick på Eclipse-premiären med Jossan, Sandra & Maja.



Juli;
Gatufesten i tre dagar. Första kvällen drog jag och Sandra ut efter jobbet. Andra dagen firade vi Jossan som fyllde 20, och gick sedan ner på gatufesten. Sista kvällen förade vi hemma hos Maria och sedan ner på gatufesten. Jag och Maria stekte i Bresse ett par dagar. Jag, mamma och pappa åkte till mitt favoritställe Furuvik. Terassen med Maro, Jenny & Maria. Spontantparty med Maria som slutade med efterfest i Romberga. Vi hade möhippa för Tessan. Stockholm och shoppade med Maro och Jenny. Vi hade första uppladdningen inför Magaluf.



Augusti;
Det blev fester i Alexs lägenhet. Jag ledsnade på att spela fotboll och började träna med Fjärdhundra istället för att få tillbaka glädjen och det lyckades. Sista uppladdningen inför resan. Magaluf en vecka med mina fina vänner, mycket skratt, sol och bad. Man ska bjuda på sig själv;) Maria fyllde 20 när vi var i Magaluf så det firades när vi kom hem istället.



September;
Lagfest hos Pett, när dom drog vidare gick jag till Maria där mina flickor + C-M var, blev sedan joar. Bio och mat med Maro, Jenny & Jossan i Sthlm. Kräftskiva ute på landet som Kamilla och Linda hade fixat. Jenny flyttade till eget och det firade vi med en sleepover hos henne. Jag, Maria och Jossan var hos Johanna på förfest och sedan gick vi vidare på inflyttningfest hos Linda o Cricke. Spontanutgång med Sabina.

Oktober;
Oktoberfesten varade i 2 dagar, första kvällen körde vi all-in hemma hos Jenny. Andra kvällen körde vi inte lika hårt, haha. Seriepremiär med handbollen. Handbollsfest hos Thessan och Micke, först mat från vita med damerna och sedan kom herrarna och festade med oss. Vi firade Linda som fyllde 20 år. Johanna kom upp till Enköping så det blev lunch med henne och Maria. Sthlm och shoppade med Maro o Jossan. Jenny fyllde 20 ch det firade vi såklart.



November;
Årsfesten, det bästa med Fjärdhundra, haha. Lekar i hallen med fotbollsflickorn och sedan förfest med handbollsflickorna och till slut årsfesten som var riktigt roligt. Vi firade Kamilla. i förskott eftersom hon var i Thailand på sin födelsedag. Jag och Jossan var på bio och såg nästsista Harry Potterfilmen. Det blev mycket handbollstittande ute i hundran. Jag, Jenny och Jossan var på fest hos Kalle och körde på öl, för vissa spårade det.

December;
Västerås och shoppade sönder med Jenny. En heldag med alliansen med min brunhåriga vän. Det var handbollens dag i Fjärdhundra och mina fina vänner Jenny och Maria var där och hejade på mig, haha. Samma dag blev det även lunch o middag med flickorna. Julfest med handbollen på Mellevi. Jag fyllde 20 och det firade med kalas, mitt mål uppnåddes också. På juldagen var det självklart partey, förfest hemma hos Jonas och sedan joar. Nyårsafton firades med mina underbara vänner och vi var överallt och ingenstans, men bästa nyårsafton hitills - solklart.


110109

Vecka 2;

Måndag - Jobb 7.30-16
Tisdag - Jobb 14-18
Onsdag - Jobb 12.30-18.30
Torsdag - Jobb 12-20.15, träning om jag får bort jobbtiden
Fredag - Jobb 11.45-20.15
Lördag - Jobb 8.30-14.30, mys med mina flickor
Söndag - Handbollsmatch 17.00

Spenderar mesta tiden på mitt andra hem; Ica Bergvreten ;D


110108

I onsdagskväll runt 19.00 fick jag sms av Jenny där det stod: "Det är sjukt mycket folk som ska ut idag, vill också:("
Och jag är inte den som är den så vad gör vi? Jo vi går ut. Och där sprack vårat löfte om att vara nykter hela januari, haha! Jag slutade jobba kvart över 8, så skyndade mig satan, tvättade håret, fixade och käkade mat. Tog sedan 21.09 bussen till Jenny där vi började dricka. Skoj hade vi och gick sedan till joar vid kvart i 12. Där var vi med Emelie, Lina och co. Och hade SJUKT KUL!
 Spontana utgångar är alltid roligast! Det blev torggrillen för mig, Jenny och Emelie vid kvart i 3. Sedan gick jag och Jenny hem till henne och sov.

Nu har det vart två tuffa dagar, men imorrn är jag ledig iaf, skönt!
Igår gick jag upp klockan 6. Jobbade 7-20.15, gick och la mig 10, så dom 16 timmarna jag var uppe, jobbade jag 13.
Idag gick jag upp klockan 7. Jobbade 8.30-20.15, och nu är jag en slut människa.

Men Jenny min vän piggade upp mig;) Hihi


110102

Då är det alltså 2011, sweet. Hoppas det året blir mycket bättre än förra!

Nyårsafton då;
Jobbade mellan 7-18.15. Skyndade mig hem och fixade det sista, hämtade upp Jenny och åkte till Emelie. Hos Emelie drack vi välkomstdrink och fixade till det sista av maten.
  Käkade trerätters, mycket gott! Tog kort, lyssnade på musik, skrattade och hade det trevligt. Vi gick vidare till Bergsgatan, åkte sedan till Kungsgatan, sedan upp på torget, sen till Fridas port, och sedan joar.
Var en sjukt rolig nyårsafton, måste ha vart den bästa hitills tror jag. Spenderade kvällen med underbara människor och det är så det ska vara.

  Men igår morse var det inte lika roligt, jag och Jenny vaknade upp runt halv 12 och mådde prima ballerina, not. Men när vi började kolla mobilerna så fick vi oss ett gott skratt iaf. Haha asså shiet vad vi skrattade, men så går det väl om man heter Jenny. HAHA! Vi beställde hem mat och drack cola(dagens räddare), kollade tv och skrattade ännu mer.
Jag drog hem vid 5 typ, och då ringde Michan och frågade om jag kunde jobba idag mellan 10.30-20.15. Why not, 100% ob är ju aldrig fel;)

Lite bilder från nyår;


RSS 2.0