Vecka 31.

Måndag - 11.45-20.15
Tisdag - 13-20.15
Onsdag - 10-16
Torsdag - LEDIG
Fredag - LEDIG
Lördag - LEDIG
Söndag - LEDIG

I wanna go.

Jag är typ sämst på o blogga meen nu äre söndag så då har jag tid.

I fredags jobbade jag 14-20.15, skyndade mig hem som satan för o byta om o fixa mig. Fick skjuts till Jenny där det var förfest med lite folk. Vi drog ner till torget och hängde där ett tag och gick sedan till hörnan. Där var det mycket skoj, träffade på roligt folk haha. Efter hörnan blev det en sväng till donken och köpte mat. Ner till torggatan och käkade maten och drack colombisk vodka, gott? nej. Sedan blev det efterfest hos Jenkan.

Vaknade vid 11 och gick till Picasso och käkade kebab med Jenny & Frida. Åkte ut till Hummelsta och kollade fotboll och sedan hem till Jenny igen. Tog bussen hem och chillade lite innan jag cyklade till Jenny. Vi fick skjuts till Madde där vi käkade kräftor och räkor och drack alkohoool. Drog ner på torget och sen in på hörnan. Kom hem runt halv 3 och somnade typ direkt.

Idag har jag bara jobbat, 10-20.15. Dagen gick ganska fort så det var skönt :)

GREEEEEEEEKLAND!

BOKAT OCH KLART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den 26e augusti lämnar vi Sverige för Grekland i TVÅ HELA VECKOR!!!! UNDERBART!!!!

Kommer ju bli väldigt väldigt tråkigt och lämna den här underbara staden men måste man så måste man!

GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKLAND!!!!!!!!!!!!!!


Heartbreak down.

16 arbetspass kvar, sen; SEMESTER!!! Wohooooo

Vecka 30.

Måndag - 16-20.15
Tisdag - LEDIG
Onsdag - 10-16
Torsdag - 10-16
Fredag - 16-20.15
Lördag - LEDIG
Söndag - 10-20.15

Lilla Lady.

Ja då var det söndag IGEN! Veckorna går ju så fort men det betyder att snart är det augusti, me like!

I måndags jobbade jag 13-20.15, träffade Jenny och gick promenad till Haga och satte oss på båtbryggan.
I tisdags jobbade jag 14-20.15 och på kvällen så minns jag inte om jag gjorde nått:S Bra minne har jag hört!
I onsdags jobbade jag 16-20.15 och på kvällen var det tänkt att jag och JC skulle springa trappor men det var folk på Enavallen så vi cyklade upp till Frida och snackade med henne och sedan cyklade vi ut till Bresse och tillbaka igen, haha!
I torsdags gick jag upp 10 i 7(?) för att gå ut och springa, duktig jag eee! Skulle egentligen ha varit ledig men jag jobbade mellan 16-20.15 och efter jobbet blev det prommis halvvägs till Haga och tillbaka.
  I fredags var jag ledig så då blev det en tur till Västerås med Jenny och brorsan. Vi var där i 4 timmar och jag gjorde av med 1000 spänn i timmen, inte dåligt asså! Men det var bra saker så jag är nöjd;D
 Kom hem vid 3 och vid 5 hämtade vi syster och Max som vi bjöd på middag. Efter maten fixade jag mig och cyklade sedan till Sabina. Vi drack och satt och pratade och vid 8 kom Jossan och joinade oss. Åkte ner till stan vid kvart i 10 och där mötte vi upp Frida så gick vi till All in. Hängde där med skönt folk och vid 12 drog jag, Sabina och Frida till Stattshörnan och var där till 2. Fick sedan skjuts hem :)
  I lördags morse mådee jag inge bra alls, fy fan! Men det var bara att gå upp och jobba 8-15. Kvällen spenderades framför oth.
Och idag har jag bara jobbat 10-15.

Resten av ditt liv.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten.
Blixtar prickar dig.
Hälsa till satan, vi hörs!
Jag hoppas att olika olyckor händer.
Du vet vad jag känner.
Jag vet att du hör.
Jag hoppas du får leva med dig resten av ditt liv.
Jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod.
Och må din klocka alltid gå 20 minuter för sakta så du alltid kommer försent.
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så du alltid är trött och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt trött ut.
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krascha.

Letting go.


Vecka 29.

Måndag - 13-20.15
Tisdag - 14-20.15
Onsdag - 16-20.15
Torsdag - LEDIG
Fredag - 16-20.15
Lördag - 8-15
Söndag - 10-15

Så, nu vet ni när ni ska komma och handla :)

Free fallin'.

Jag kan börja med o säga att jag är en väldigt väldigt mör tjej!

I måndags jobbade jag 12-20.15 och efter jobbet blev det en låååång kvällspromenad med Jenkan. Såg världens största älg på vägen hem och man vart ju lite skraj, haha!

I tisdags var jag ledig så då blev det en tur upp till Max med J & F och sen ner till Korsängen för att spela fotboll, mycket kul om jag får säga det själv. Man kan ju bara skratta med dom flickorna, så sjuka i huvet vi är, haha!

I onsdags var jag och Jenny till Gånsta och vi var mycket duktiga! Efter löpturen åkte jag till mormor och sen jobbade jag 16-20.15. Efter jobbet blev det bio med Jossan & Sandra, kollade på sista HP-filmen, var väldigt trevligt hihi.

I torsdags jobbade jag bara 14-20.15.

Fredagen blev inte alls som planerat, skulle upp tidigt för att springa och på kvällen skulle det bli mys hos Jenkan meeen vi hittade på annat istället. Sket i löpningen och sov istället, ett mycket bra beslut! haha! 
  Cyklade till Jenny till halv 5 och mötte upp Frida på vägen. Min älskling var också där när vi kom, trevligt:) Så vi 4 gick till Rimi för att handla lite godis. Sedan hem till Jenkan igen och beställde mat, gott! Vi drack lite och gick sen till Anton på fest. Vidare ner till All in där vi var tills det stängde, mums. Hamnade en sväng på statshörnan också haha! Köpte mat från torggrillen och gick till Jenny på efterfest, skojskoj;D

Mådde helt ok när jag vaknade i lördags, naajs! Skulle ha blivit mys och fotboll hos Madde meen ändrade planer igen! Jag mötte Frida vid kvart över 5 så gick vi till Madde där hon, Malin, Maria och Elin var. Vi kollade första halvleken av fotbollen och sedan gick vi till Natti och köpte med oss mat, muuuuuuums!
  När fotbollen var slut så tog vi fram spriten och körde ölspel. Elin och Maria drog och lite senare kom Jenny och joinade oss. Vi drog till All in, hehe, och hade det trevligt. Blev efterfest igen och denna gången på torggatan. Jag & Jenkan gick till Madde och hämtade våra cyklar och pratade i telefon hela vägen hem, vi pratar ju aldrig annars så. Kom hem vid 3-tiden.

Idag jobbade jag 10.45-15 och tröttheten kom på eftermiddagen haha. Efter jobbet cyklade jag till Sandbergs för o fira Jossan som fyller 18 idag. Blev fika och tårta, gott gott. Resten av kvällen har spenderats framför tvn och datan och så råkade jag somna ett par timmar också, hehe.


Vecka 28.

Måndag - 12-20.15
Tisdag - LEDIG
Onsdag - 16-20.15
Torsdag - 14-20.15
Fredag - LEDIG
Lördag - LEDIG
Söndag - 10.45-15

Save the world tonight.

En hel vecka har gått igen, tiden går ju sjukt fort! Men det gillas för jag vill ha augusti nu!

I måndags jobbade jag 14-20.15 och samma tid i tisdags. I tisdags efter jobbet cyklade jag till Jenny så gick vi en promenad mot Donken. Träffade Frida utanför Willys så åkte med henne hem och sen gick vi upp till Donken. En mycket trevlig kväll med mina fina.

I onsdags var jag ledig, mycket skönt! Åkte en sväng till mormor och hälsade på och vid 3 så åkte jag och Wallis en snabbis till Västerås för o köpa linnen till Vintrosa.

I torsdags jobbade jag 7-12. Träffade J & F på stan kvart i 3, tog en fika på Tammerfors, skagenmacka<3 Och sedan tog vi en runda på stan, köpte jordgubbar utanför Ica och gick sedan ner till hamnen och satte oss och kollade i resekataloger.
  Drog hem och käkade och sen ner till Frida igen för och möta upp henne och Jenny. Gick ut på promenad och sedan blev det balkonghäng hos Frida, mysigt!

I fredags jobbade jag 8-20.15 och på lunchen hämtade Michael upp mig så åkte vi ner på stan och köpte kläder till han och käkade på Amazing, GOTT! Dagen på jobbet gick väldigt fort för att det var så mycket och göra, me like!

Igår så jobbade jag 14-20.15. Blev en liten spontanare på kvällen. Skyndade mig hem efter jobbet och bytte om osv och cyklade sen till Madde där hon, Karlsson och Malin var. Chilldrack lite och sedan gick vi ner till all in och satt där tills det stängde. Mycket roligt måste jag säga, hehe. Jag och Malin käkade kebab på torggrillen och sedan hade vi sällskap till Madde. Tog min cykel och cyklade hem och sov i 5 timmar.

Idag blev det jobb 10-15, var rätt pigg ändå så det var skönt :) Resten av dagen har spenderats framför oth och fotbollen.

.

JAG VILL ÅKA NU NU NU NU NU NU NU NU!!







Give me everything.

Jag vill ha augusti nu!
5-7/8 Vintrosa
13/8 Handbollsfest
20/8 Fotbollens dag
20/8-11/9 SEMESTER = GREKLAND I 2 VECKOR!

Och efter detta är det dags för förändring!

.


Best thing I never had.


Vecka 27.

Måndag - 14-20.15
Tisdag - 14-20.15
Onsdag - LEDIG
Torsdag - 7-12
Fredag - 8-20.15
Lördag - 14-20.15
Söndag - 10-15

Karma is a bitch.

Igår blev det jobb 8.45-15.30, skyndade mig hem, duschade och gjorde ordning mig. Hämtade upp Tessan och sen träffade vi tjejerna vid banken. Världens bästa Maria skjutsade ut oss till Henke där handbollsfesten höll hus. Vi grillade, spelade kubb, drack, pratade osv. Riktigt trevligt förutom att jag fick ett damputbrott, haha! Vilka idioter det finns i den här stan alltså, inte så jätteokej!
  Råkade däcka på soffan, hehe. Vaknade runt 10 imorse och mådde inte så jättebra men det är sånt man får ta efter en bra kväll. Fridas mamma kom och hämtade Frida och mig vid 1. Åkte till stan, träffade Jenny och gick till Misto Uno och köpte med oss pizza hem till Frida. Vi kollade på Trassel samtidigt som vi åt och drack cola, mums! Förstår inte hur man kan vara så törstig när man drack så mycket dagen innan.
 Vi kollade även på Barlesque och käkade hallonpaj med glass, gott. Gick därifrån runt 7 nångång.
Loggar in på face och man kan ju bara skratta HAHAHA!




More.

I måndags blev det bara jobb.
I tisdags jobbade jag 7.45-13, blev sedan lite solning och på kvällen träffade jag J & f för en promenad och massa skitsnack.
I onsdags belv det jobb 12-20.15.
Igår träffade jag Jenny på stan vid halv 11, tog en skagenmacka<3 på Tammerfors och sedan gjorde vi staden. När vi lessnat så gick jag hem till mormor så hämtade mamma & pappa upp oss och åkte ut till Hagby. Träffade Annica, Evan, Tindra & Jayden som är hemma i Sverige och hälsar på. Mycket trevligt!
Vid 7 gick jag ner till jobbet och hjälpte till och stänga.
Idag har jag jobbat 16-20.15.

Imorgon jobbar jag 8.45-15.30 och sedan blir det feeeeeest!


RSS 2.0