31 maj 2010.

Helgen har innehållit en hel del festligheter.
I fredags var jag ner på stan med Maro, var på arb, köpte morsdag-present till mamma och var och handlade. Gick sedan hela långa vägen hem från stan, och hemma hos oss var syster och Max på besök.
Klockan 5 började jag jobba och jobbade till kvart över 8. Skyndade mig hem och fixade det sista och så. Åkte sedan och hämtade Jenny och blev sedan avsläppta hos Linn. Hos henne var det fullt med folk, men finns det hjärterum så finns det stjärterum, haha.
Vid 11 gick jag och Jenny hem till Camilla istället där Madde och co var, väldigt trevligt men väldigt pinsamt också. Jenny drog hem och skulle hämta nånting men hon kom aldrig tillbaka sen, haha. Undrar vart hon tog vägen. Efter 12 nånting kom Marcus och hämtade mig, Madde, Nina och Anton och skjutsade ner oss till stan. Vi gick till joar och där var det riktigt kul:)

I lördags blev det jobb 16-20.15, var tvungen att börja en timme tidigare för att det var hur mycket som helst att göra. Efter jobbet cyklade jag till Maro, kollade på eurovision och väntade på Jenny. När hon kom drack vi lite och sedan fick vi skjuts ner till joar. Och där hade Maro kul iaf, haha:D

En mycket bra helg har det varit, och nu längtar jag som tusan till den 16 augusti :D



30 maj 2010.

I måndags var jag ute på äventyr med Maro och Jenny, mycket roligt;)


I torsdags blev det kladdkaka + muffinsätande, massa prat, hoppa studsmatta, fotbollsspelande, memoryspelande osv med Maro & Jenny, och även Illi ;D


Amanda fyllde både 18 och tog körkort! Stort grattis :D <3


Även min B1 tog körkort idag, stort grattis :D <3

23 maj 2010.

Helgen har vart kanon.

I fredags blev det jobb 07.45-18.00 och sen var det bara hem och fixa osv. Madde kom och hämtade mig halv 8 så åkte vi och hämtade Vikkan och sedan hem till Madde. Lämnade våra grejer och sedan gick vi till Natti och köpte med oss pizza hem till Madde. Medan vi käkade så spelade vi ölspel och vi hittade ett roligt på google;P Maria kom och joinade oss också. Och vid kvart i 10 blev vi upphämtade av Anton som skjutsade oss hem till honom. Maro och Jenny kom också dit:) Senare kom det ännu mer folk. Vi körde namnleken, spelade ölspel, dansade och hade det riktigt kul. Blev lite för mycket dricka kanske så jag somnade visst.

Vaknade vid 10 på morgonen, och då kollade vi tv, väldigt bra program, haha. Och så kollade vi på några filmer på Antons data och fy satan vad vi skrattade. Jonas som sjunger i snabbversion, haha. Kom hem vid 1 nångång, käkade lite frulle, bytte om och packade matchväskan. Vid halv 3 hämtade vi Frida och åkte ut till Hummelsta. Vi spelade mot Knarrbacken och det blev 2-2, men vi skulle ha vunnit för domarn var sämst och dömde bort ett av våra mål:s
  Efter matchen skyndade jag mig hem som satan, duschade, fixade och åt mat. Sen var det bara att ta cykeln ner till Alex där vi skulle fira hennes 20-årsdag. Mycket trevlig kväll:) Vi drog ner till joar vid halv 12 och där inne var det inte mycket folk alls, men jag hade skoj ändå. Träffade Madde och Vikkan där inne så var med dom i slutet, och tur att Madde är på min sida, haha:P Jag och Madde drog vid halv 3 och sen var det bara att ta cykeln hem.

Har vart en riktigt rolig helg med mina vänner :)


Bilder från i fredags

18 maj 2010.

GRATTIS ALEXANDRA PÅ 20-ÅRSDAGEN! <3


15 maj 2010.

I torsdags var det fotbollsträning i Hummelsta klockan 11, de var hur varmt som helst. Efter träningen var det bara hem och duscha o så. Mötte Sandra på IP vid 3 så kollade vi på Jossans match i spöregnet. Efter matchen åkte vi hem till Sandra och drack te och väntade på att Jossan skulle komma. När hon kom åkte vi till Maxi och handlade mat och sedan hem till Sandra och lagade maten, mycket gott! När vi var väldigt mätta och belåtna spelade vi lite kort, tog massa kort och kollade på Twilight.

Igår vaknade jag vid 12, käka frulle och bytte om och packade matchväskan. Vid 3 åkte vi ut till syster och hälsade på de i sitt nya hus, mycket fint var det.
  Hade samling på IP kvart i 6 för att spela mot EIS. Och matchen ska vi inte prata om. Efter matchen så åkte hela laget och käkade på star lounge och hade det trevligt. Åkte hem igen vid halv 12.

Idag började jag jobba halv 8 och jobbade till halv 2. Nu är jag hemma och vilar lite. Sen blir det jobb 16-20.15 igen.

10 maj 2010.

I lördags fick jag skjuts ner till stan vid halv 2, träffade Maro och Jenny på ica och köpte lite gott. Gick sedan ner till Enavallen och träffade Maria och satte oss på läktaren för att kolla när ESK spelade. Jag var tvungen att dra efter en halvtimme för att åka ut till Hummelsta där vi hade samling. Vi spelade mot Bålsta och vann med 2-0, mycket bra! Efter matchen stannade jag och mamma och köpte pizza och sedan hem. Efter maten duschade jag och fixade mig osv. Vid kvart över 8 gick jag till Matilda där Maria och Johanna var och vi drack lite, spelade sms-roulette HAHA och pratade. Vi tog sen taxi ner till Linda och fortsatte dricka där. Klockan 1 åkte vi taxi ner till joar, för Jojjo kunde inte gå:P Inne på joar var det fullt med folk, riktigt kul faktiskt. Petter var ju där, men han var sådär:P
  Efter joar blev det Papillion med Matilda och Johanna, och sedan delade jag och Matilda en taxi hem. Jag somnade väl runt 4.

Igår ringde väckarklockan 8, jag var inte så jäkla pigg då kan jag säga, men det var bara att gå upp. Jag började jobba klockan 10 och slutade 20.15, en väldigt lång dag, men pengar pengar.

Idag gick jag upp klockan 7, började jobba 8.30 och slutade 12. Sen dess har jag bara suttit vid datan och kollat tv. Ska tillbaka till jobbet senare och jobba 17-20.15.

Imorrn jobbar jag 10.30-20.15 och på onsdag 11.45-20.15 och sen är jag äntligen ledig i 2 hela dagar ;D


8 maj 2010.

Chock! Jag är redan uppe, iofs har jag varit det i 1½ timme nu, men ja det är tidigt. Speciellt eftersom det är lördag och jag var ute igår. I vanliga fall vaknar jag väl runt 1-2, haha.
  Gårdagen var mycket bra iaf. Jag jobbade 8-11.45, sen gick jag hem och städade rummet. Tog sedan cykeln till Gånsta och sprang femman, jätteskönt med motvind, men tur att det var i nerförsbacken och inte i uppförsbacken.
  Vid halv 7 cyklade jag till Maria och medan hon fixade sig så kollade jag på gamla kort, och gud så små alla såg ut:P Vid kvart över 8 cyklade vi förbi Maro för Maria skulle hämta sin väst och sedan fortsatte cykelturen till Madde. Hemma hos Madde var det proffsligan som festade, jag, Maria, Madde, Vikkan och Emelie, haha;D Vi spelade spel, dansade i soffan och hade det skitkul, som vanligt.
Vi drog ner på joar vid 12 och där var det inte mycket folk alls men det var skoj ändå:) Tack flickor för en bra kväll;D

Idag ska jag kolla fotboll med Maro, Jenny och Maria och sedan har vi hemmapremiär mot Bålsta, skoj skoj:D


6 maj 2010.

Bilder från i lördags :)








5 maj 2010.



2 maj 2010.

I veckan har jag jobbat måndag-fredag.
I fredags så var jag på stan med Maro och kollade runt lite, åt årets första mjukglass också, mumsigt. Började jobba halv 2 och slutade 5 över 8. Sista timmen gick så sakta och det var typ inge folk alls. Och det tog bara 5 min att stänga så det måste vart rekord:P
  Efter jobbet gick jag hem, käkade, bytte om, sminkade mig och så. Åkte förbi kusin där familjen, kusinerna och syster med familj var. Men åkte rätt fort för att träffa Jenny vid tågstation. Vi tog ut pengar och gick sedan ner till rugbylokalen där det var fest,. Men vi gick aldrig in utan vi stod utanför med grabbarna istället. Gick sedan förbi Putte för grabbarna skulle lämna grejer och sedan gick vi ner till joar. I början var det inte så mycket folk men vid 12-1 kom det massa. Det var skoj på joar;P Jag och Jenny gick förbi torggrillen och köpte varsin kebab innan jag cyklade hem. Kom hem vid halv 4 och somnade nästan direkt.

Igår vaknade jag vid 12, duschade, packade och fixade mig. Vid 3 kom Carro, Tessan och Micke och hämtade mig vid tågstationen så åkte vi ut till Fjärdhundra där det skulle vara avslutningsfest med handbollen. Vi körde femkamp och mitt lag kom 2a;P Efter femkampen så fixade vi oss och några bastade. Sedan var det dags att grilla, underbart gott:) Efter maten spelade jag och Frida vänd 10a med dricka, och högst kort dricker, haha:P Och resten av kvällen så körde dom flesta sug och blås, haha riktigt roligt spel;P En mycket rolig kväll var det;D

Idag kom Fridas mamma och hämtade mig och Frida i Fjärdhundra vid 10, och då hade vi väldigt bråttom eftersom vi hade samling halv 11 i stan och ingen av oss hade packat grejer:P Så vi åkte upp till mig, jag hämtade matchgrejer och lite frukost. Sedan åkte vi till Frida och hon hämtade grejer. Men vi kom bara 5 min sent till samlingen så det var ju bra;D Åkte till Bro där vi hade seriepremiär mot Bro. Och det gick ju bra, vann med hela 9-0;D Och jag gjorde till och med mål;) Efter matchen åkte jag, Frida och Fridas mamma till Donken och käkade mat och sedan skjutsade dom hem mig. Jag fixade mig, bytte om och så, och jobbade 17-20.15.
 Snart ska jag gå och sova tror jag, blev inte många timmars sömn inatt så jag är helt slut:P


Har varit en hel grym helg med massa roligheter :)


RSS 2.0