Simon 18 år!

Skönt att vara bakis i två dagar, japp!

Lördagen var grymt kul! Jag & Jenny åkte ut till Simon i Lillkyrka till halv 5. Där ute drack vi öl, åt jättegod mat, hoppade studsmatta och hade riktigt kul tillsammans med hans vänner och släkt. Vid 9 kom en buss och hämtade oss och skjutsade in oss till stan, August lekte reseledare och gud vad vi skrattade. Vi blev asvläppta hemma hos mig där det fortsattes dricka öl och helt plötsligt var klockan 12 och vi drog till Fernandos. Det är lite dimmigt vad som hände och en del saker ska nog inte berättas, he-he.

Gick upp klockan 9 i söndags och mådde så sjukt jävla dåligt. Men jag & Jenny tog oss till Ica för att köpa frulle och sen blev vi upphämtade av coach för att åka på match. Men vi kom lite sent eftersom Jenny spenderade lång tid på toaletten haha! Vi åkte till Heby och spelade match och det blev 1-1! Riktigt bra av oss. Efter matchen blev vi avsläppta hemma hos Jenny där det bjöds på smörgåstårta eftersom Simon fyllde 18. Och jag var nog mer död än levande.
På kvällen blev det söndagsdejt med Jenny & Frida, käkade chopchop och sen en efterrätt på Donken. Gick en runda och träffade en sjuk gubbe, haha.


Something right.

Imorse kan man verkligen säga att jag vaknade på fel sida, ville knappt gå upp ur sängen idag. Menmen ibland har man dåliga dagar. Det blev bättre på jobbet iaf, jobbade med Michan och det är ju alltid lika roligt. Skämde ut mig lite men man måste ju bjuda på sig själv ibland, haha.
Köpte en fet godispåse och nu är jag inte ens sugen på godis, bra där!

Morgondagens höjdpunkt är iaf FOTBOLLSTRÄNING! Fettkul! Får se om knät håller så man kan spela matchen på söndag, men med min tur så kommer det väl inte bli så. Mitt liv är rätt så bra just nu, ironi. tack o hej.

Lördagen i bilder.


Comments.

Idag har jag hälsat på mormor, vart och handlat och tränat fotboll. Intressant och veta va?

"Jag hatar killar, min relation till män är osund" Så jävla klockren den där Jenkan är asså. Tur att jag har henne så man får skratta lite på dagarna he-he.

Life.

Life is too short to wake up with regrets. So love the people who treat you right & forget the ones who don't. Believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it would be easy. They just said that it would be worth it.

We're not gonna fall down.

Idag har jag bara jobbat 11.45-20.15. Jobb på onsdag och på lördag, annars är jag ledig, fett skönt ;D
Och jag längtar typ sönder till på lördag, jag, Jenny och massa lammkött<3 Haha, nej men Simon fyller 18 så vi ska till han och fira honom, roligt roligt :D
Men det kommer inte vara lika roligt på söndag då vi har domarutbildning 9-11...................................... menmen man lever bara en gång såå. Fast vi har ju dock seriepremiär på söndag också, så man måste kanske ta det lite lugnt, eller? Nee palla.

Save water, drink champange.

Gårdagen var grym!
Vi kom till Tessan & Micke vid halv 6, väntade på att alla skulle komma och sen hade vi några tävlingar. Och jag vann tydligen skytteligan för andra året i rad, king! Efter alla tävlingar, där mitt lag kom på sista plats men huvudsaken är inte att man vinner utan att man deltar haha, så käkade vi mat. Och efter det var det party för fulla muggar. Hade skitkul, men det är det alltid när man festar med Fjärdhundrafolket.
Vid halv 12 gick vi vidare och jag & Jenkan hamnade först på All in, mums ögongodis. Och sen gick vi vidare och hamnade till slut på stattshörnan. Där var det riktigt kul och jag & Jenk bjöd på oss själva, haha. När det stängde så gick vi till Papillon och käkade standardkebaben. Jag, Jenkan & Fritte drog vidare på efterfest och jag kom hem klockan 6 imorse och däckade dirr.

Trodde att jag var själv hemma när jag vaknade men J&F var tydligen också här haha. Vi beställde pizza och kollade på Bruce den allsmäktige och skrattade ihjäl oss. Försökte komma ihåg vad som hände igår också och det blev en hel del skratt, man skriver väldigt konstiga saker när man är full också har jag märkt, haha. Menmen bara o bjuda haha.

Vi 3 + min älskling kollade på EHF-Sikeå idag också, kan säga att det var rätt fullsmockat på läktaren alltså, men kul med mycket publik!

Tonight's gonna be a good night.

Ikväll är det handbollsavslutning med dam & herrlaget hemma hos Thessan och Micke. Kommer bli fett!

Bjuder på några bilder från tidigare handbollsfester;


.

Everything in life is temporary. So if thing are good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either.

Smile when you can.

Dagen har spenderats med min andra halva, vi har gått på stan där jag råkade köpa nya fotbollsskor, fixat FSKs hemsida, käkat kebab, skrattat åt sjuka saker och till sist tränat fotboll. Vi var hela 22 stycken på träningen, naajs!
Har träningsmatch på lördag också, men den hoppar jag eftersom mitt knä är sepe.
Ser fram emot helgen iaf, imorrn blir det jobb 16-20.15 & sen hem till mam&pap. På lördag är det handbollsfest och på söndag ska jag kolla handboll med mina flickor.

Tack för att du är du <3

Life after you.


Let go of the things you can't change.

Igår var jag duktig/idiot och gick upp 04.50(!) för att gå ut och springa. Men det var riktigt skönt faktiskt och när jag kom hem käkade jag frukost, duschade och gick och la mig några timmar igen. Började klockan 4 och jobbade till stängning då min fina vän kom och gjorde mig sällskap hem.

Idag är jag ledig så snart ska jag till mormor och ikväll är det äntligen fotbollsträning, min första på fyra veckor så det ska bli najs!


Karma's only a bitch, if you are

Då måste jag vara världens största bitch, ty för den.

I'd rather be with you.

Kom nyss hem från min, Jenkan & Frittes tradionella söndagsdejt på donken. Fast egentligen har jag bara dom som alibi, är ju där för att träffa e-v.. AHAHAHA. Vi pratade och skrattade som bara vi kan, och det var lika roligt som vanligt. Drog till Maxi efter vi ätit och där bjöd Jenny på banan, snäll tjej det där :) Hennes kommentarer är inte att leka med asså så vi skrattade tills vi dog också.



Mina fina <3


Februari 2012

i bilder


Januari 2012

i bilder


When you say nothing at all.

Idag blev det jobb hela dagen lång, från 8.30-20.15. Men dagen gick sjukt fort, kan bero på att man har så bra arbetskamrater så man får skratta lite, haha :') Imorgon är jag fett med ledig så då ska jag sova läääänge. Och på kvällen lär det bli den tradionella söndagsdejten med mina två fina.
Annars går mitt liv rätt bra nu kan man säga, när jag äntligen får börja träna fotboll igen så blir man dunderförkyld. Men det har ju inte stoppat mig förr så på tisdag är jag tillbaka på fotbollsplanen igen, efter hela 4 veckor! Ska bli naajs!


Fredagen den 13:onde.

Idag har jag vart ledig, fett skönt! Har varit hos läkaren och kollat upp mitt knä. Det var skador på ledbandet på insidan, och det finns inte mycket att göra åt det, så det är bara att träna upp det, wiee! Så snart är jag tillbaka på fotbollsplanen igen, ME LIKE!
Idag blir det bara chill så jag orkar med morgondagen, jobb 08.30-20.15, para para!


Året 2011.

Bättre sent än aldrig ;)


Januari

Drog ut på trettondagsafton och där sprack löftet om att vara nykter hela januari, spenderade mycket tid på mitt andra hem; Ica Bergvreten, kollade mycket handboll, mys med Jenny, Maria & Madde, första fotbollsträningen för i år, körde spontanutgångar



Februari

En saknad täljebrud kom till stan och det blev partaj, spelade och kollade mycket handboll, melodifestivaltittande och mys med Jenny, Jossan & Sandra, mys med Jenny & Frida, mycket jobb



Mars

Fest hos Madde som alltid blir galet, Emelie hade 21års/avskedsfest för hon åkte till Australien, blev sjukt glad av något så litet som ett sms, bressepromenader, drog en heldag i Västerås med Jenkan

April

Handbollsavlutning på rugbyklubben med både damer & herrar – bäst kväll, tog The studio-bilder i Västerås med Fritte, drog till Västerås en kväll och kollade handboll, fick min deklaration och insåg att jag skulle bli rik, blev Jennys pt under en tid tills hon fick köttsår.., eheh, påskfesten på joar, burkfotboll på torget, var så sjukt glad hela april, hade världens bästa valborg med mina fina vänner

Maj

Maj startade sämst, OTH tog över mitt liv, blev spontanfest på Västerviksgatan, övernattning och mys med J hos mig, hade årets första lagfest med fotbollsflickorna – grymt!, hade en heldag med Jenkis i Västerås

Juni

Frida tog studenten och vi var på hennes studentmottagning och sen fest på kvällen, sena sommarkvällar ute i Haga på bryggan, minigolf med Jenny, MariaW & MariaK, fest hos Madde, blev efterfest där vi träffade på Hasch-Pontus, lagfest med fotbollen, fick deklarationspengarna och blev rik, en tur till Åland med Jenny & familjen, fotbollstittande i hundran

Juli

Promenader med J & F, fest hos Henke med några damer & herrar från handbollen, dampade sönder, jobbade väldigt mycket, blev kär i skagenmackan på Tammerfors, mys i hamnen med jordgubbar och tittande i resekataloger, träffade på älgen Kjell på väg hem från Haga, bio med Sandra & Jossan, Myskväll hos Jenny blev till party hos Anton och utgång och till slut efterfest, mys och fotboll hos Madde blev till party och utgång och återigen efterfest, drog en spontanare med Frida, Jossan & Sabina, Bokade två veckor I Grekland med mina fina, galen utekväll som resulterade i stattshörnan, donken, efterfest på torget med colombisk vodka och sen myys

Augusti

Drog en heldag till Åland, tältning och beachhandboll i Vintrosa, skämde ut oss och åkte med öppen bagagelucka på Hälla, handbollsfest hos Thessan & Micke, tappade strumpan och skon efter en faceplant, hittade aldrig strumpan men skon fann vi!, drog till Grekland i två veckor och hade dom två bästa veckorna i mitt liv

September

Kom hem från Grekland den 9e, Maria hade födelse/inflyttningsfest i sin och Johannes nya lya, jag gjorde en makeover och blev brunett, mycket fester, filmmys med en trevlig person, jobbade mycket, handbollsträningen började igen

Oktober

Shopping i Erikslund och mys hos Jenkan, fest hos Jenny med underbara människor och utgång på det, gjorde världens största misstag helvetes korvstroganoff, Jenny fyllde 21 år och det firades med lunch på amazing thai, mamma & pappa fick hus i Tillinge, fest hos Jenny med Frida, Maria & Thessan, jag och Frida tappade skorna, köpte skagenmackor och kollade handboll,

November

ÅRSFESTEN = HELT JÄVLA UNDERBART ROLIGT, fick egen lägenhet, Michael flyttade till Lidköping, var på nästsista Twilightfilmen med Sandra, Jossan & Hanna, chillade på ikea, Linn & Lina hade rockfest, utgång och efterfest

December

Flyttade in på Lillebergsgatan och det blev mycket bärande, sleepover hos mig med Jenny & Frida, hade sämsta kvällen ever på jobbet, jag hade födelse/inflyttningsfest som spårade, karatefylla, Kamilla fyllde 21 år och det firades hos henne i Lundby och sen på Pulse, handbollsfest på Mellevi och jag drack lite för mycket vilket resulterade i en pizza i rondellen eheh, juldagen på pulse, nyårsafton som var grym!


Drive by.


Sometimes the right person is here all along, you just didn't noticed because the wrong one was blocking your sight. And when you realized that, it's too late.


Ice ice baby.


Påsken 2012

Fredagen spenderades med Jenkan, lagade mat, kollade handboll & frixade oss. Drog till Ida vid halv 7 där det var tjejfest. Vi drack, spelade spel och hade kul. Men redan vid 10 gick det utför och kvällen fortsatte så. Vi drog till Malin en sväng innan Pulse, och där satt dom tre musketörerna mest inne i köket. En låg på golvet, en satt vid bordet med huvudet i händerna och stirrade ner i bordet och den tredje var allmänt borta.
På pulse blev det iaf dans och prat, drog till Papillion när Pulse stängde och där släppte allt. Man kan tydligen inte vara iskall för evigt och hålla in alla känslor för någongång kommer dom ut. Alkoholen tyckte det var en bra idé att just den här kvällen så släpper vi ut alla känslor så, hej tvättbjörn!
Jenny & Frida drog på efterfest och jag gick hem och sov. Vaknade vid 5 när fulltrattarna kom hem och vi trängdes i min säng, i ca 5 minuter tills jag tog täcket och la mig på soffan ehe.

Lördagen vaknade vi klockan 9 och jag & Fritte drog till Tammerfors och köpte mackor till oss 3. Vi la oss på soffan och kollade på Happy feet och pratade om gårdagen. Vilken snefylla alltså, men kul hade ju vissa av oss iaf ;)
Jag drog till jobbet vid 1 och jobbade 14-20.15.

Söndagen jobbade jag 8.30-14, gick hem och bytte om, och sedan blev jag hämtad av bror så hämtade vi Jenny och åkte ut till mamma & pappa och käkade mat. Kom hem igen vid 6 och då började jag & Jenk dricka, Frida kom och joinade vid 7. Simon kom förbi också och hängde med oss innan vi gick till Malin vid 10. Hos Malin spelade vi spela och drack osv. Drog till Pulse där vi hade kul och dansade osv. Idioter finns det överallt och även den här kvällen och om jag inte hade försökt slutat bry mig så skulle idioten åkt på spö, haha.
Återigen så hamnade vi på Papillion och käkade mat, jag & Frida drog på efterfest och vid halv 5 gick jag vinglades hem.

Måndagen vaknade jag vid 10, fick nästan hjärtattack när jag kom ut i vardagsrummet för där låg Jenny. Hon hade tydligen kommit hit på natten/morgonen också, trevligt. Vi beställde mat och kollade på Bruce den allsmäktige. Skrattade så tårarna sprutade typ. Jag drog till jobbet och jobbade 15-20.15, blev hämtad av mina vener och åkte till donken och käkade mat. Skrattade åt helgens bravader och folket som var på donken, mohaha.

Nu har ni (Jenny) en hel bok att läsa så varsågod!

RSS 2.0