Pursuit of happiness.

Så jäkla bra på att skriva blogg, japp! Så här kommer en liten bok;
 
26/1 - jobbade 8.45-14, sen hem duscha och fixa osv. Lindis kom hit så käkade vi mat och lite senare kom Frida & Ida så började vi dricka ännu mer. Hade det riktigt kul och drog ut på all in vid 11. Dansade, dansade & dansade och hade fettkul. Blev efterfest hos mig som höll på till klockan 7.
 
27/1 - vaknade vid 11, kollade på Kick ass och folket drog hem när den typ var slut. Resten av dagen spenderades i soffan.
 
28/1 - Sov läääänge och sen blev det jobb 16-20.15, blev hämtad på jobbet för att åka ner till Enavallen för att spela träningsmatch mot Åsunda, hade ingen målvakt så jag fick agera målvakt, aldrig mer.
 
29/1 - jobb 7.45-16, mötte Frida & Jenny på Ica och köpte med oss sallad hem till Frida, åkte sedan ut till hundran på handbollsträning.
 
30/1 - ledig så spenderade dagen i soffan & på kvällen åkte jag med ut till hundran och kollade på fysträningen med fotbollen.
 
31/1 - spenderade hela dagen i Uppsala, bussen gick 7.10 och kom fram 8.30, hade tid klockan 11 så jag satt i cafeterian 2 timmar, men fick sällskap iaf. Gjorde löpbandstest och hade slang genom näsan och ner i halsen för att kolla stämbanden, jätteskönt.. Dom kunde inte se nått riktigt fel så skulle få en kallelse till lungröntgen istället. Blev klar 10 över 12 och bussen gick 12.05, så fick gå runt på stan och vänta ända till 15.20 då sista bussen gick. Kom hem halv 5 och vid 7 åkte vi ut till hundran för handbollsträning.
 
1/2 - Åkte ut till mamma & pappa på eftermiddagen och käkade mat där, till förrätt avocado med räkor & majonäs. Till varmrätt fläskfilé, klyftpotatis, broccoli och hemmagjord beasås, fettgott! På kvällen var det fotbollsträning i hundran.
 
2/2 - spenderade dagen på jobbet 8.45-20.15, cash is king!
 
3/2 - låg mest i soffan och kollade på tv. Vid 20 över 4 blev jag hämtad av Steffe så hämtade vi Jenny och åkte ut till hundran för att kolla på när herrarna mötte Vassunda, blev en förlust. Blev sedan mat på donken, gött!
 
4/2 - Idag har jag jobbat 16-20.15 och knappt gjort något mer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0