VBHC.

I fredags blev jag hämtad av Maria vid halv 2, vi åkte och hämtade Haake och sedan blev det en lunch på Wickmans. Efter maten lämnade vi av Haake och vi åkte till Maria för att packa och jag fixade spellista till resan.
  När vi var klara så åkte vi ner till stan och hämtade upp Madde, Linda & Lollo och åkte mot Örebro. Vi stannade vid Hälla för att köpa med oss frukost och lite gott till kvällen. När vi åkt en bit på parkeringen så stannar en kille oss och vi tänkte Wtf? Och så säger han: Ska ni åka med backluckan uppe? HAHA! Tur att vi inte var i Enköping och skämde ut oss iaf. Vi åkte vidare till Örebro och stannade i centrum för att käka kebab, mums! Efter vi ätit och skrattat så vi fick ont i magen så åkte vi till Vintrosa. Där plockade vi upp tältet och fixade ordning och senare så tränade vi lite på sanden, roligt roligt;D När vi ledsnat på det så gick vi till tältet och spelade kort och käkade chirre, gott gott!

Vaknade kvart i 7 på lördagsmorgonen och vi käkade frulle och packade väskorna. Hanna kom till 8 så då gick vi till planerna och kollade på lite matcher och sedan var det dags för uppvärmning. Vi spelade första matchen 8.40 men förlorade. Andra matchen var mot Finspång och då var vi grymma så den vann vi. Tredje matchen var mot Hallsta och där vann vi en halvlek var så det blev shoot-out och den förlorade vi tyvärr. Sista matchen var vi grymma igen och vann;D Vi kom trea i gruppen så gick inte vidare så vi åkte hemåt istället. Stannade i Arboga och käkade på Subway och vi var hemma i Enköping vid halv 6. Resten av kvällen spenderades framför tvn och jag somnade klockan 10, trött?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0