Well you only need the light when it's burning low.

Dags att skriva lite här igen då, två veckor har redan gått på detta år.
 
Nyår spenderades på jobbet 8.45-18.15, sen fort som satan hem och duscha och göra ordning mig. Mötte Sabina så gick vi tillsammans till Frida där hon och Jenny redan var, åt den goda maten som dom hade lagat. Började dricka, spela spel och senare kom Emelie och joinade oss. Stod på balkongen och kollade på fyrverkerierna och hade det trevligt. Efter 12-slaget blev det all in, kebab på ugglan och efterfest innan jag drog hem och sov.
  Dagen efter mötte jag upp Frida & Jenny för att köpa med pizza hem till Frida från Astas. Spenderade hela dagen och kvällen i Fridas soffa kollandes på HP.
 
 På fredagen blev det förfest hos mig med Jenny, Frida & Linda, vi drack och drack och drack. Svepte två mjölkdrinkar på en minut och det var väl då det började spåra, haha. Gick till all in där det knappt var nå folk alls men vi röjde ändå. När det stängde drog vi på efterfest, drack öl, spelade spel, lekte kurragömma 10 pers i en liten etta, men det gick ju det med, haha. Vi drog vidare till mig där vi fortsatte dricka, körde bodyshots, tog kort, någon spydde, några drog, kollade på one direction, någon sjöng så fint med, någon däckade, någon var för full för att sova, en helt galen kväll helt enkelt. Somnade väl vid 8 och vaknade igen vid 10. Folket drog vid 11-halv 12 och jag & Frida gick till Ica och handlade lite, vi skiljdes åt och jag gick  hem och mådde skit, sov ett par timmar och spenderade resten av kvällen i soffan.
 
Söndagen jobbade jag 8.45-14, blev hämtad på jobbet för att åka ut till hundran och spela handbollsmatch mot serietvåan. Kändes som att det skulle bli en storförlust igen eftersom att sist vi möttes förlorade vi med 49-19, men vi skrällde och vann med 24-19. Så jäkla bra vi var den matchen! Efter matchen kollade vi på herrarnas match men den förlorade dom tyvärr och jag, Frida & Jenny avslutade söndagen med donkenmat.
 
I måndags jobbade jag 7.45-17, kom hem vid 6, käkade mat och sen mötte jag Jenny så tog vi en löprunda.
I tisdags jobbade jag 7-17, hem, äta, träna handboll, sova.
I onsdags jobbade jag 7.45-16, kom hem kvart i 5 och sen var det bara att åka ut till hundran för fysträning med fotbollen.
I torsdags trodde jag att jag äntligen skulle få lite sovmorgon, men hade bokat tvättstugan 8-11, fail. Så morgonen bestod utav att tvätta. När tvätten var klar så råkade jag somna ett par timmar och sen var det bara att käka mat och sen åka ut till hundran för att träna handboll.
I fredags jobbade jag 9-18, hem, äta, sova.
Igår jobbade jag 8.45-15, fick skjuts ner till idrottshuset där vi hade match mot EHF, ingen kommentar om den matchen. Efter matchen gick jag, Frida & Jenny hem till mig och Empa kom strax efter. Vi lagade mat, baconinlindad kyckling med pressad potatis och sås, hur gott som helst. 
 Sen kollade vi på insidious och the last song, en mycket trevlig kväll med mina fina. Dom drog vid halv 2 och då gick jag och la mig dirr.
 
Idag har jag äntligen fått sovit ut, första gången på detta år. Gick upp vid 12 och resten av dagen har spenderats i soffan med gossip girl-marathon.
 
Ni <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Everettdrura

canadian pharmacy no prescription

Postat av: JavierWrape

sky pharmacy healthy man

2022-11-30 @ 10:24:29
URL: http://skypharmacy.shop/
Postat av: MatthewCarie

canadian pharmacy without prescritption online pharmacies

Postat av: Prestonskymn

no prescription pharmacies for viagra canadian pharmacy

2023-05-03 @ 07:25:37
URL: http://canadianpharmacyonlinestore.ru/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0